WietzaadjesMerkenDutch PassionAuto DesfrŠn (Dutch Passion)

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Auto DesfrŠn (Dutch Passion)

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Gebaseerd op genetica van de legendarische jungle sativa Desfrán, komt Dutch Passion nu met één van de beste autoflowers ooit ontwikkeld. Auto Desfrán heeft een zeer krachtige, energieke high. Niet geschikt voor beginners of om voor bedtijd te roken. De toppen hebben een overvloed aan witte trichomen en geven een tropisch skunk aroma.

Auto Desfrán (Dutch Passion) eigenschappen

De pure sativa genetica van de fotoperiodische Desfrán zijn omgezet naar een autoflower formaat door te kruisen met de sativa genetica van Auto Daiquiri Lime. Deze volledige sativa hybride zorgt ervoor dat de beste sativa eigenschappen behouden zijn.

De sterke sativa invloed van deze soort zorgt voor een vrij lange bloeitijd voor een autoflower, tot wel 15 weken van zaad tot oogst. Maar de echte connaisseur zal graag een paar extra weken willen wachten op de buitengewone sterke rookkwaliteit met sterke psychoactieve high. Als de 15 weken cyclus geen probleem is en je wilt de ultieme sativa ervaring, dan moet Auto Desfrán in je kweekruimte staan. Wordt meer dan 1 meter hoog.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Auto DesfrŠn (Dutch Passion)
Effect strong, psychoactive
Genetica DesfrŠn X Auto Daiquiri Lime
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Autoflowering
Smaak / Geur tropical, skunky

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Auto DesfrŠn (Dutch Passion)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.