WietzaadjesMerkenDutch PassionAuto Critical Orange Punch (Dutch Passion)

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Auto Critical Orange Punch (Dutch Passion)

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Auto Critical Orange Punch is een gefeminiseerde autoflower (zelfbloeiend) zaadvariëteit, de eerste auto Dutch Passion die Critical-genetica gebruikt.

Auto Critical Orange Punch (Dutch Passion) eigenschappen

Deze autoflowering zaden groeien in circa 75 dagen van zaad tot oogst en zijn eenvoudig te kweken. Ze gedijt het best met 20 uur licht per dag en levert echte XXL oogsten op. De genetische grondslag was Grandaddy Purps x Orange Bud (en werd Orange Punch genoemd) die grote kracht en smaak gaf, maar waarvan de opbrengsten onder het gemiddelde waren, totdat ze gekruist werd met een elite XXL Auto Kritical Bilbo. Auto Critical Orange Punch is één van Dutch Passions sterkste soorten met zeer uitbundige oogsten en heeft witte toppen bedekt met hars.Sommige fenotypes kunnen een extra week of twee nodig hebben aan het einde en brengen nog uitbundigere oogsten op dan normaal. Gewoonlijk bereikt de plant binnenshuis een hoogte van 70-100cm, met een skunky citrussmaak en een rijk Afghaans hasjaroma. De krachtige euforische high is bijzonder plezierig en heeft een langdurig effect.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Auto Critical Orange Punch (Dutch Passion)
Effect euphoric, long-lasting
Genetica Grandaddy Purps x Orange Bud x XXL Auto Kritical Bilbo
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Autoflowering
Smaak / Geur citrus, Afghan hash

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Auto Critical Orange Punch (Dutch Passion)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.