Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Night Queen (Dutch Passion) gefeminiseerd

Night Queen (Dutch Passion) gefeminiseerd

8729 Dutch Passion

vanaf € 29,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 8729

Na tien jaar afwezigheid is Dutch Passion blij om de terugkeer van de Night Queen aan te kunnen kondigen. Night Queen was een originele Dutch Passion klassieker uit de jaren ‘80, nog voordat Dutch Passion een geregistreerd zaadbedrijf werd. De catalogus uit 1987 beschrijft de Night Queen als een breedbladige Afghaanse Indica die populair was bij hardcore stoners vanwege de intense body stone. We hebben Night Queen in 1997 verbeterd, maar de verkoop daalde omdat kwekers kozen voor de nieuwe rassen en hybriden die in die tijd geïntroduceerd werden. Met tegenzin haalde Dutch Passion Night Queen uit de collectie.

Na veel verzoeken om Night Queen terug te halen hebben ze dat dan ook gedaan. Het doel was om opnieuw een Indica te creëren die kan tippen aan de normen van wereldformaat van de meervoudige awardwinnaar Mazar. Het resultaat was een met kristallen bedekte, snel en vroeg bloeiende, typische indicavariëteit, eenvoudig te kweken en resistent tegen ziektes en schimmels. De nieuwe Night Queen is mild en zeer eenvoudig te snoeien: een perfecte moederplant. Deze korte plant is geschikt voor binnenkwekers die werken met SOG/SCROG technieken. De plant heeft een passende naam, daar zij meestal zeer donker groen tot bijna zwart van kleur is. De vrouwelijke planten zijn bijzonder, donker en mooi, met een grote productie van koude, harde en dichte topgroei– echte Queens dus. De hoge THC en CBD percentages en de genereuze opbrengst van meer dan 500 gram/m² onder de juiste omstandigheden, maken deze plant aantrekkelijk voor medicinale kwekers.

Night Queen is een zeldzame authentieke hasjplant. Het is een rijke Indica van Afghaanse afkomst, die groeit met zeer potente en harsrijke toppen. Night Queen is een plant met een hoge opbrengst, en bevat alle aroma’s waar u maar op kunt hopen. Aan dit marijuanaras van topkwaliteit zijn een aantal kruidige smaken toegevoegd die de oldtimers en “connaisseurs” zeker zullen weten te waarderen. De body stone van topklasse blijft een hoofdeigenschap van Night Queen. Dit is een tweede kans om de beste versie van een klassieker uit de jaren ’80 aan te schaffen, met hetzelfde hoogwaardige kwaliteitsniveau van de Mazar.

Fragen und Antworten meer

Night Queen (Dutch Passion) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Night Queen (Dutch Passion) gefeminiseerd"

Reviewer

6/10

1 van de drie zaden uitgekomen . En de derde heeft het niet gehaald .

Dit in tegenstelling met jorge`s diamond :))) Deze staan er nog en groeien goed !

Reviewer

6/10

Also eine bisher wirklich ausgezeichnete sorte bildet viel seiten triebe und kommt gut mit hohen temperaturen und dünger gaben klar

Ich habe bei mir 2 Phänotypen bemerkt
Diese unterscheiden sich aber hauptsächlich durch die blätter die eine haben eindeutig breite Indica blätter und die andere Lange schmale sativa blätter
Höhen technisch sind sie etwa gleich hoch und von der produktion
bisher Sehr gut

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Gemiddelde THC: 17.5
Aantal zaden: 3
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Soort zaden: Gefeminiseerd
Indica/Sativa: Indica-dominant
Planthoogte: Klein
THC-gehalte: Gemiddeld
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Seed bank: Dutch Passion
Seed Bank: Dutch Passion
Bloeitijd binnen: 60
Average indoor yield: 500
Samenstelling: 5% Sativa, 95% Indica
Effect: Top class body stone
Smaak / Geur: Rich, earthy, spicy