Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Auto Euforia (Dutch Passion) gefeminiseerd

11688 Dutch Passion

vanaf € 19,95 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 11688

In Auto Euforia wordt de genetica van onze oorspronkelijke fotoperiodische Euforia gecombineerd met een zorgvuldig geselecteerde automatische skunk. Euforia zelf is een originele selectie van fotoperiodische skunk uit de jaren negentig, speciaal gekozen om zijn unieke euforische high die door veel gebruikers wordt ervaren. Het euforische en stress bestrijdende gevoel is nog altijd het meest gewaardeerde kenmerk van zowel de automatische als fotoperiodische genetische lijnen van Euforia. Deze automatische Sativa heeft een uniek vermogen om zorgen en stress weg te nemen. Bovendien is hij erg gemakkelijk te kweken en levert hij stevige oogsten op.

Auto Euforia is een compacte, struikachtige variëteit met een skunk-achtige smaak en een zacht aroma. Auto Euforia is ook een productieve variëteit, zowel wat betreft toppen als hars, waarbij de plant bovengemiddelde oogsten kan produceren en 1 meter hoog kan worden. Deze variëteit wordt doorgaans tussen de 10 en 11 weken na ontkieming geoogst. Auto Euforia produceert krachtige cannabis met een activerende en gelukzalige high, die tegelijkertijd verkwikkend en verdovend is. AutoEuforia is een uitstekende keuze als u een variëteit zoekt die gemakkelijk is te kweken maar toch in staat is om hoogwaardige oogsten te produceren. Deze geharde en robuuste variëteit is ook geschikt voor minder ervaren kwekers van automatische cannabis.

Fragen und Antworten meer

Auto Euforia (Dutch Passion) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Auto Euforia (Dutch Passion) gefeminiseerd"

Reviewer

  • + Heerlijke wiet om te roken
  • - NVT :-)

Effekes een update nadat alles gegroeid en gebloeid heeft.
Zoals ik al bij de pluspunten schreef: Een heerlijke wiet om te roken. Mijn vrouwke heeft door haar hele body artrose en artritis. Als ze een paar trekjes van de joint neemt zo een half uurtje voor het slapen gaan slaapt ze als een tevreden spinnend katje. Heerlijk ontspannend voor haar terwijl ik er een enorme energie van krijg :-) Ik zou bij wijze van spreken midden in de nacht de ramen gaan zemen, haha nee grapje.
Kortom: wij zijn supertevreden over Auto Euforia . En weet je? We hebben samen enorm veel pret gehad met het knippen van de planten. Vrouw zocht uit en ikke maar knippen. De wiet was zo plakkerig dat zelfs mijn schaartje aan mijn vingers bleef plakken. En nu maar hopen dat de Royal Dwarf die ik bestelt heb en al staat te groeien in de kas ook zo'n prettige weed is.
Zeeuwse Hi5 voor het team van Azarius. Aan ons hebben jullie een tevreden en gelukkige klant

Reviewer

Snel binnen en goed verpakt.
Dank voor het kadootje :-)
Zaadjes direct in de pot waar ze verder in mogen groeien behalve het extra zaadje die er gratis bijzat. Die heb ik tussen twee natte wattenschijfjes gekiemd.
Alle 4 staan nu in de kas en zijn lekker aan het groeien. Mooi om te zien hoe kleinste in watten gekiemd plantje de rest aan het inhalen is.
Ik ben tot nu erg blij.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Seed bank: Dutch Passion
Genetica: Euforia x Automatic Skunk
Effect: Energizing, happy feel-good high
Aantal zaden: 3, 7
Soort zaden: Autoflower
Gemiddelde hoogte: 100
Samenstelling: Sativa dominant
Seed Bank: Dutch Passion
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Gemiddelde THC: 17.5
Soort wiet: Skunk
THC-gehalte: Gemiddeld
Planthoogte: Klein
Bloeitijd binnen: 70
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Indica/Sativa: Sativa-dominant
Smaak / Geur: Sweet, skunk