WietzadenMerkenDNA GeneticsTangilope (DNA Genetics) gefeminiseerd

Onze Summer Sale is dit jaar met meer dan 300 producten vetter dan ooit!

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Tangilope (DNA Genetics) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

AFGEPRIJSD

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Tangie en Chocolope zijn de twee beste sativa's van DNA Genetics! Chocolope X Tangie resulteert in bekroonde chocolade citrus buds! Tangilope kan de hoogste prijs voor een sativa vragen omdat de exotische geur gecombineerd met witte toppen maken niet alleen de smaak, maar ook het uiterlijk een onmiddellijke favoriet maken. De ene nug smaakt naar fruitige citrus en de andere naar chocoladecrŤme; genieten dus!

Verwacht snelgroeiende planten en overwegend sativatoppen te zien met een zeer intense terpeenprofiel! Tangilope is na 9 weken rijp voor de oogst, geeft bovengemiddelde opbrengst en is zeer gemakkelijk om te kweken.

De echte grow experts kunnen de Tangilope extra uitdagen en haar pushen voor maximale productie, maar beginnende kwekers kunnen ook uitstekende resultaten met Tangilope verwachten. Ze is vergevingsgezind voor beginnersfouten. Of je nu groen achter je oren bent of een doorgewinterde meester, de Tangilope is binnenkort jouw favoriete sativa!

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Tangilope (DNA Genetics) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 500 g/m≤
Samenstelling 80% sativa / 20% indica
Effect Uplifted, creative, talkative, giggly
Genetica Tangie x Chocolope
Bloeitijd binnen 63 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Merk DNA Genetics
Smaak / Geur Fruitig citrus en chocoladecrŤme!

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Tangilope (DNA Genetics) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.