WietzadenMerkenDNA GeneticsLA Woman (DNA Genetics) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

LA Woman (DNA Genetics) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Dit product verkopen we niet meer.

Productinformatie

LA Woman is een kruising van twee meervoudige cupwinnaars. L.A. Woman bloeit een week langer dan de originele L.A., maar een week korter dan die van Martian Mean Green, waardoor het een soort is geworden met een mooie gemiddeld lange bloeitijd.

De smaak is zoet en stevig, de smaak blijft lang hangen na het uitblazen. De L.A. Woman heeft meer groeipotentie dan de originele L.A., en de opbrengst is bijna dubbel zo hoog!

Deze kruising groeit in de vorm van een indica, met een hoofdtop en enkele zijtakken, en doet het daardoor erg goed in een Sea of Green. Door de hoeveelheid kristallen zijn de gedroogde toppen een ware lust voor het oog, en diegenen die haar geprobeerd hebben zullen blijven smeken om meer. LA Woman blijft kort, en als je de voeding opschroeft zullen de toppen al snel in gewicht toenemen en klaar zijn in ongeveer 9 weken. Dun de grote fanleaves gerust uit rond de 5e week, om het licht beter door te laten dringen tot de onderste toppen.

Ga op zoek naar je favoriete smaak, is het de LA of de Martian? Of misschien een combinatie van beide? Jij beslist, LA Woman heeft het in zich.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - LA Woman (DNA Genetics) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.