WietzadenMerkenDNA GeneticsCataract Kush (DNA Genetics) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Cataract Kush (DNA Genetics) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Dit product verkopen we niet meer.

Productinformatie

Dit is een kruising tussen twee beroemde winnaars, LA Confidential en OG Kush. Ze kan na 8 - 9 weken geoogst worden en heeft dekentjes van kristal. De Cataract Kush ziet er bijna grijs-zwart uit wanneer het is uitgehard. De smaak is voornamelijk LA, met de OG Kush die doorkomt bij het uitademen. De toppen zien eruit als OG met de dichtheid van LA. Dit is de perfecte combinatie van twee soorten, met een zeer sterke high!

Ze zou naar verluidt gebruikt kunnen worden bij pijntherapie, eet- en slaapstoornissen. De meeste mensen omschrijven de Cataract als een sluipende high dat blijft opbouwen. Deze soort is al een aantal jaren in de maak en wordt niet aanbevolen voor de lichtgewicht-gebruikers. Het is echter wel geschikt voor beginnende of veteraan kwekers dankzij, onder meer, de eenvoudig te behalen boven gemiddelde opbrengst.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Cataract Kush (DNA Genetics) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.