DNA Genetics

DNA Genetics streeft ernaar grenzen te verleggen en steeds nieuwe genetica te ontwikkelen. Dat heeft DNA een unieke positie binnen de cannabismarkt opgeleverd. DNA is meervoudig High Times Cannabis Cup-prijswinnaar.
Filters
Alle filters

0 Results

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Azarius Academy

DNA Genetics begon eind jaren '80 met kweken van cannabis in Hollywood, Californië. Ze verzamelden zaden van vrienden en familieleden, en kwamen aan zeldzame zaden van de beste wiet die destijds verkrijgbaar was. In 2002 verhuisden ze naar Amsterdam. In de daaropvolgende jaren wonnen hun wietzaden tijdens de High Times Cannabis Cup diverse onderscheidingen.

DNA Genetics wietsoorten

Hun inzicht en visie op een wereldwijde cannabiscultuur werd een concurrentievoordeel voor DNA Genetics, iets wat moeilijk is te evenaren of te herhalen. In de loop der jaren heeft DNA ernaar gestreefd om de grenzen te verleggen en steeds nieuwe genetica te ontwikkelen die trends zet en hen een unieke positie in de cannabismarkt heeft gegeven.

De DNA Genetics winkel in Amsterdam is gevestigd in de Sint Nicolaasstraat en ademt nog steeds de sfeer uit van hun bescheiden begindagen. De winkel is voorzien van een Evan York muurschildering op de muur achter de toonbank en een verwijzing naar hun eerste High Times Cannabis Cup gouden medaille uit 2005 voor Martian Mean Green op het plafond in het kantoor. Het is een klein museum met een grote collectie cannabis bekers, merchandise en bekroonde genetica.

Prijswinnend bedrijf

DNA ontving de High Times Trailer Blazers Award op 's werelds eerste Cannabis Business Summit. Deze prijs werd uitgereikt aan bedrijven en individuen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan het verenigen van ondernemerschap, politiek en geneeskunde om de wereld te verbeteren door middel van de cannabisindustrie.

Eind 2016 kreeg het bedrijf bij een online verkiezing op het Happy Place festival de prijs voor Best Seed Company.

Een aantal van hun bekendste wietzaden zijn Chocolope Kush, Double Alien 18 en Sharksbreath.

DNA Genetics wietzaden bij Azarius

Let op: Deze zaden zijn niet beschikbaar in de Azarius winkel in Amsterdam. Maar als je ons een paar dagen van tevoren belt dan kunnen wij de gewenste zaadjes wel voor je klaarleggen. Klik hier voor de contactinformatie: Azarius shop.

Cannabiszaden worden alleen als souvenir verkocht en zijn niet bedoeld voor de teelt of wederverkoop. Het kweken van cannabis is in veel landen bij wet verboden. Er wordt alleen verkocht op voorwaarde dat de producten worden gebruikt in overeenstemming met de geldende wetgeving.