WietzaadjesMerkenDinafemOG Kush (Dinafem) gefeminiseerd

Lees meer over de vertraging van verzendingen en antwoord op vragen.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

OG Kush (Dinafem) gefeminiseerd

1 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De Original Gangster Kush is ontwikkeld in CaliforniŽ, vlakbij Los Angeles in San Fernando Valley, na 3 generaties van kruisen en stabilisatie. Het is de meest populaire strain in zuid CaliforniŽ en is de #1 in de VS.

De term Original Gangster refereert naar iemand die omhoog is gegaan op de schaal van producenten/verkopers van cannabis totdat ze de top bereiken. Deze strain is de baas van de grootste cannabis markt in de wereld.

Het heeft een wereldklasse smaak, als citroen gemixt met benzine. De plant heeft een exotische blend van Indica en Sativa en de smaak is een van de redenen dat mensen tot wel $30 per gram betalen. Een andere reden is dat rapper, acteurs en VIP's in CaliforniŽ meer dan wie dan ook vragen.

De plant is overweldigend potent, met tot wel 24% THC en 0,23% CBD. De plant bestaat uit 75% Indica en is genetisch samengesteld door Lemon Thai / Pakistani gekruist met de beroemde ChemDawg. De bladeren zijn neongroen en totaal met trichoom bedekt. In Europa is deze plant niet zo bekend, hoewel dit steeds meer toeneemt. Nu kan je de Californische smaak proberen.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: OG Kush (Dinafem) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 550 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 1100 g per plant
Samenstelling 25% Sativa/ 75% Indica
Effect Pleasant, relaxing, heavy high
Genetica Lemon Thai / Pakistani X Chemdawg
Bloeitijd binnen 55 dagen
Oogsttijd buiten Medio oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Merk Dinafem
Soort wiet Kush
Smaak / Geur Diesel, berries, citrus
Gemiddelde THC 24%
CBD 0,23%%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - OG Kush (Dinafem) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.