WietzaadjesMerkenDinafemOG Kush autoflowering (Dinafem) gefeminiseerd

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

OG Kush autoflowering (Dinafem) gefeminiseerd

1 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De OG Kush Auto zaden van Dinafem Seeds behoren tot een gefeminiseerde Sativa/Indica/Ruderalis-variŽteit die voortkomt uit de kruising van een OG Kush met een Haze 2.0 Autoflowering. Het is een auto hybride van topkwaliteit die voor een snelle kwaliteitsoogst zorgt.

OG Kush Auto is de autoflowering versie van een bekend, zeer gewaardeerd, Californisch type marihuana. De magnifieke, eenvoudig te kweken en sterke cannabisplant produceert dikke, zware en harsachtige bloemtoppen. De plant verspreidt een zoet, betoverend en verleidelijk parfum.

Het OG Kush Auto zaad behaalt goede resultaten in kleine ruimtes binnen of op verscholen plaatsen buiten. Deze variŽteit bezit een magnifiek globaal evenwicht. We raden aan de plant regelmatig maar met mate water te geven. Deze variŽteit doet de reputatie van haar voorganger alle eer aan en is een waar genot.

Het OG Kush Auto zaad heeft een uitgesproken aroma en smaak met tonen van citroen, aardolie en peper. Het effect is krachtig, fysiek en mentaal en houdt lang aan. Dit type wiet is ideaal om alleen of in goed gezelschap tot rust te komen.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: OG Kush autoflowering (Dinafem) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 400 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 110 g per plant
Samenstelling Sativa/Indica/Ruderalis
Effect Krachtig, fysiek en mentaal en houdt lang aan
Genetica OG Kush x Haze 2.0 Auto
Bloeitijd binnen 75 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Autoflowering
Merk Dinafem
Soort wiet Haze, Kush
Smaak / Geur Citroen, aardolie en peper
Gemiddelde THC 17.5%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - OG Kush autoflowering (Dinafem) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

1 Reviews

Pros

  • Milde geur (1)
  • Heerlijk zacht om te roken (1)

Cons

  • Lange dunne stam (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Mike 2017-04-06

Mooie zaadjes. Is aan het begin wat aan het strekken geweest en de stam bleef lang en dun. Geur is mild en niet te penetrant (ivm buren). Helaas door toprot eerder moeten oogsten maar dit kwam hoogstwaarschijnlijk door het hele vochtige weer de laatste weken van de bloei. Al met…

Mooie zaadjes. Is aan het begin wat aan het strekken geweest en de stam bleef lang en dun. Geur is mild en niet te penetrant (ivm buren). Helaas door toprot eerder moeten oogsten maar dit kwam hoogstwaarschijnlijk door het hele vochtige weer de laatste weken van de bloei. Al met al goede zaadjes en heerlijk wietje!

Lees verder Toon minder
  • Heerlijk zacht om te roken
  • Milde geur
  • Lange dunne stam

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.