WietzaadjesMerkenDinafemKush-N-Cheese autoflowering (Dinafem) gefeminiseerd

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Kush-N-Cheese autoflowering (Dinafem) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Kush-N-Cheese Auto van Dinafem Seeds behoren tot een Indica-dominantie die voortkomt uit de kruising van een OG Kush met een Cheese Autoflowering. Deze voortreffelijke variŽteit is ideaal voor wie op zoek is naar aroma en smaak.

Kush-N-Cheese Auto is de auto versie van het Kush-N-Cheese zaad. De complexe smaak van de Kush-N-Cheese Auto verraadt de adellijke afkomst van deze variŽteit. Het zaad groeit uit tot een mooie en sterke, eenvoudig te kweken cannabisplant van gemiddelde grootte met een korte bloeitijd die zware, compacte en met hars bedekte toppen produceert.

Het Kush-N-Cheese Auto zaad is geschikt voor telers van alle niveaus. De cannabisplant zorgt zowel binnen als buiten probleemloos voor een goede oogst. Het gebruik van steunpalen kan nodig zijn aan het einde van de bloeitijd om de zware, met bloemtoppen beladen takken te ondersteunen. We raden aan 30% kokos toe te voegen aan de grond en de plant regelmatig maar met mate water te geven.

Het Kush-N-Cheese Auto zaad heeft een uitgesproken aroma en smaak met tonen van dennenboom, citrusvruchten en kaas. Het effect is krachtig, ontspannend en houdt lang aan. Dit type marihuana is ideaal om tot rust te komen na een zware werkdag.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Kush-N-Cheese autoflowering (Dinafem) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 425 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 110 g per plant
Samenstelling Indica-dominantie
Effect Krachtig, ontspannend en houdt lang aan
Genetica OG Kush x Cheese Auto
Bloeitijd binnen 75 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Autoflowering
Merk Dinafem
Soort wiet Cheese, Kush, Skunk
Smaak / Geur Dennenboom, citrusvruchten en kaas

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Kush-N-Cheese autoflowering (Dinafem) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.