WietzaadjesMerkenDinafemDinamex autoflowering (Dinafem) gefeminiseerd

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Dinamex autoflowering (Dinafem) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De Dinamex Auto zaden van Dinafem Seeds behoren tot een Sativa/Indica/Ruderalis-variŽteit die voortkomt uit de kruising van een Dinamex met een Haze 2.0 Autoflowering. Dit zaad van topkwaliteit is zeer evenwichtig op alle niveaus en bezit een zeer complexe smaak die zeer ongewoon is voor een autoflowering zaad.

Het Dinamex Auto zaad is ideaal voor telers die op zoek zijn naar een compleet en evenwichtig type marihuana. Het zaad groeit uit tot een mooie en sterke, eenvoudig te kweken cannabisplant van gemiddelde grootte met een korte internodale afstand en een korte bloeitijd. De plant produceert veel lange, dichte en met hars bedekte bloemtoppen.

Deze wietzaden zorgen zowel binnen als buiten, probleemloos en snel voor een overvloedige oogst. We raden aan meststof te gebruiken en de plant regelmatig maar met mate water te geven om de ontwikkeling te optimaliseren. De toevoeging van 30% kokos aan de grond versnelt het omzettingsproces.

Het Dinamex Auto zaad heeft een uitgesproken aroma en smaak met tonen van diesel, aardolie en citrusvruchten. Het effect is krachtig, houdt lang aan en is zowel fysiek als mentaal. Dit type wiet is ideaal om in goed gezelschap tot rust te komen.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Dinamex autoflowering (Dinafem) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 400 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 100 g per plant
Samenstelling Sativa/Indica/Ruderalis
Effect Het effect is krachtig, houdt lang aan en is zowel fysiek als mentaal
Genetica Dinamex x Haze 2.0 Auto
Bloeitijd binnen 75 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Autoflowering
Merk Dinafem
Soort wiet Haze, Kush, Diesel
Smaak / Geur Tonen van Diesel, aardolie en citrusvruchten

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Dinamex autoflowering (Dinafem) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.