WietzaadjesMerkenDinafemCritical Jack Autoflowering (Dinafem) gefeminiseerd

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Critical Jack Autoflowering (Dinafem) gefeminiseerd

4 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Critical is in de laatste jaren de bekendste en meest intensief gecultiveerde cannabisvariŽteit van Spanje geworden. Voortbordurend op dit succes heeft Dinafem de Critical+ gekruist met de meest productieve Sativa van haar catalogus met moeder planten - de enige die in staat is om in 70 dagen te bloeien, een THC gehalte heeft van 21% en een droog gewicht haalt dat vergelijkbaar is met Indica of hybride soorten.

De uitkomst is duidelijk overtuigend: een bloeitijd van 60 dagen is genoeg voor een oogst van planten met een zeer snelle groei. De aanblik is slonzig als de Sativa, met voldoende knopen en zeer grote, slap hangende groene bladeren. Een explosie van bloemen wordt geproduceerd, volledig bedekt met dikke harskristallen en in een veel kortere tijd dan je van een Sativa zou verwachten.

De kruising die Dinafem heeft gecreŽerd met deze 2 elite variŽteiten heeft niet het effect van een pure Sativa, maar het heeft wel een redelijk sterk effect, namelijk dat van Critical+, goed gebalanceerd. De modificatie verhoogt de psychoactieve kant. Het heeft een intens fruitige smaak, maar in sommige samples neigt het meer naar een citroenachtige houtsmaak. Uitzonderlijk productief, zelfs nog meer dan Critical+.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Critical Jack Autoflowering (Dinafem) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 160 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 60 g per plant
Samenstelling 25% Ruderalis, 20% Sativa, 55% Indica
Effect Verdovend
Genetica Critical + 2.0 x Haze 2.0 Auto
Bloeitijd binnen 75 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Autoflowering
Merk Dinafem
Soort wiet Haze, Skunk
Smaak / Geur Zoet met een vleugje citroen en wierook
Gemiddelde THC 12%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Critical Jack Autoflowering (Dinafem) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

neogrower 2013-12-23

Zeer snelle groei en bloei indeed! Deze plantjes zijn uit de grond geschoten en groeiden 2x zo snel als mijn vorige van Greenhouse Seeds (dat was de AMS).

Na amper 3 weken beginnen bloeien, heel benieuwd naar de smaak.

Let op: Deze autoflower kan…

Zeer snelle groei en bloei indeed! Deze plantjes zijn uit de grond geschoten en groeiden 2x zo snel als mijn vorige van Greenhouse Seeds (dat was de AMS).

Na amper 3 weken beginnen bloeien, heel benieuwd naar de smaak.

Let op: Deze autoflower kan wel degelijk groter worden dan 1m, maar ze blijven toch klein, en dat kan best wel positief zijn voor iemand met minder plaats. 5 sterren!

Lees verder Toon minder

FO20 2011-12-14

Autoflower van 3m? Indica/sativa maar geen rudelaris?
Azarius gelieve de correcte informatie mee te geven...

[Azarius: De informatie bij alle zaadjes komt rechtstreeks van de producent. In dit geval lijkt de productent twee verschillende sets van parameters te hebben voor dit ene zaadje, vermoedelijk een verwarring…

Autoflower van 3m? Indica/sativa maar geen rudelaris?
Azarius gelieve de correcte informatie mee te geven...

[Azarius: De informatie bij alle zaadjes komt rechtstreeks van de producent. In dit geval lijkt de productent twee verschillende sets van parameters te hebben voor dit ene zaadje, vermoedelijk een verwarring van de autoflowering en gefeminiseerde variant. Dit gaan we zsm aanpassen, bedankt voor het doorgeven!]

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.