WietzaadjesMerkenDinafemBlue Kush (Dinafem) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Blue Kush (Dinafem) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De Blue Kush van Dinafem is een gefeminiseerde variŽteit met Sativadominantie die voortkomt uit de kruising van een Blueberry met een Og Kush. Het resultaat is een variŽteit met een uitstekend aroma en een heerlijke smaak.

De Blue Kush is gemaakt om de zintuigen te verwennen. Het is een magnifieke, eenvoudig te kweken, stevige plant met een korte bloeitijd die grote, compacte en met hars bedekte bloemtoppen produceert. Zowel experts als beginners kunnen deze plant kweken. Het is een verfijnde plant met een gemiddelde grootte die voor goede resultaten zorgt, voornamelijk in hydroponische SCROG- en SOG-systemen. In het geval van outdoorteelt gedijt de plant vooral in een gematigd/continentaal klimaat of de beschermde omgeving van een broeikas.

De Blue Kush heeft zeer interessante, organoleptische eigenschappen en is een waar genot voor de cannabisfijnproevers. De variŽteit is eveneens aan te bevelen aan gebruikers die op zoek zijn naar een plant met therapeutische eigenschappen.

De Blue Kush heeft een intense smaak en intens aroma met frisse vleugjes citroen en bosbessen. Het effect is zeer krachtig, eerder mentaal dan fysiek, en houdt lang aan. De ideale keuze voor leuke momenten met vrienden.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Blue Kush (Dinafem) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 500 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 700 g per plant
Samenstelling 55% Sativa, 45% Indica
Effect Krachtig, cerebraal en langdurend
Genetica Blueberry x OG Kush
Bloeitijd binnen 60 dagen
Oogsttijd buiten Begin oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Merk Dinafem
Soort wiet Blue, Kush
Smaak / Geur Vleugjes citroen, denneboom en rode vruchten
Gemiddelde THC 20%
CBD 0.16%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Blue Kush (Dinafem) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.