Big Kush (Dinafem) gefeminiseerd

Big Kush (Dinafem) gefeminiseerd

13031 Dinafem

€ 25,00 *
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 2 € 25,00 *
vanaf 2 € 23,75 *
vanaf 4 € 22,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 13031

De Big Kush marihuanazaden vanDinafem Seeds behoren tot een gefeminiseerde Sativa/Indica-cannabisvariëteit die voortkomt uit de kruising van een Big Skunk (Critical +) met een Og Kush. Big Kush is een project met als doelstelling het kweken van een hoogwaardige cannabiscombinatie met een gegarandeerd evenwicht, een gegarandeerde kracht en een gegarandeerde complexiteit. Na intensief werk kunnen we je met trots een uitstekend Sativa/Indica-marihuanazaad voorstellen dat de hoge productie en het intense citroenaroma van de Big Skunk combineert met de complexe en bijzondere aromatische en smaakkenmerken van de OG Kush.

Het Big Kush marihuanazaad groeit uit tot een krachtige, middelgrote tot grote, gemakkelijk te telen plant met een korte bloei. De plant produceert zware, kegelvormige, dichte en met hars bedekte bloemtoppen. Deze variëteit heeft een hoog limoneengehalte, vandaar het intense aroma. De plant heeft weinig bladeren. Dit vergemakkelijk de verzorging van de plant waardoor de cannabisteler tijd wint.

Big Kush zorgt voor goede resultaten in indoorteeltsystemen als de groei wordt gecontroleerd. De plant groeit immers zeer snel (x2/x3). In het geval van outdoorteelt groeit de plant goed in gebieden met een droog, warm, zonnig, gematigd en mediterraan klimaat of in een broeikas. De korte bloei voorkomt de blootstelling aan de risico's die de herfst, de koude en de vochtigheid met zich meebrengen. We raden een organische standaardbemesting aan om ervoor te zorgen dat de plant gezonde en voor medicinaal gebruik geschikte bloemtoppen produceert. De kwaliteit van het eindproduct is uitstekend. Je zal gegarandeerd genieten van aangename avonden en ontspannende momenten.

Het Big Kush marihuanazaad wordt gekenmerkt door een intens aroma en een smaak van citroen en aardolie. Het effect is zeer evenwichtig en krachtig, en zorgt voor een aangename cerebrale stimulering die overgaat in een zacht gevoel van lichamelijke ontspanning. Ideaal voor wie op zoek is naar een uitmuntende cannabisvariëteit met een goed evenwicht.

Fragen und Antworten meer

Big Kush (Dinafem) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Big Kush (Dinafem) gefeminiseerd"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Indica/Sativa: Gebalanceerd
Gemiddelde hoogte: 170
Genetica: Big Skunk x OG Kush
Effect: Cerebral high, long-lasting feeling of relaxation
Samenstelling: 50% Indica/50% Sativa
Average outdoor yield: 700
Average indoor yield: 600
Bloeitijd binnen: 57
Seed bank: Dinafem
CBD-gehalte: Laag
Gemiddelde THC: 17.5
Planthoogte: Groot
Outdoor harvest: End of October
THC-gehalte: Gemiddeld
Bloeiperiode: Kort
Soort wiet: Kush
Soort zaden: Gefeminiseerd
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Aantal zaden: 3
Smaak / Geur: Lemon, lime, skunk