Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Crockett Family Farms

Crockett Family Farms heeft een indrukwekkende genetica-bibliotheek met een breed scala aan fenotypes en cultivars. Dave Crockett is een derde generatie cannabisboer, bekend om zijn fantastisch fruitige fenotypes.
Filters
Alle filters

0 Results

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Azarius Academy

Crockett Family Farms heeft een indrukwekkende genetica-bibliotheek van meer dan 150 soorten met een breed scala aan fenotypes en cultivars. Dave Crockett, afkomstig uit de Sierra Nevada Mountains van Californië, is een derde generatie cannabisboer, die bekend staat om zijn fantastisch fruitige fenotypes.

CROCKETT FAMILY FARMS X HIGH TIMES

In November 2009 bezoekt Dave Crockett de High Times Cannabis Cup met een helder doel voor ogen: samenwerkingen aangaan en zijn genetica aan een wereldwijd publiek introduceren. Na een kennismaking op de cup gaat Dave een partnerschap aan met de zwaargewichten van DNA Genetics. Sindsdien maakt hij furore binnen de internationale cannabiswereld.

BEKROONDE SOORTEN

Crockett Family Farms is een van de meest bekroonde zadenbank in de geschiedenis van cannabis. CFF heeft meer dan honderd verschillende prijzen gewonnen tijdens vrijwel elke cannabis cup die de wereld kent (waaronder de High Times Cannabis Cup, de Emerald Cup, Spannabis, Chalice en vele andere).

Dave Crockett is onlangs uitgeroepen tot een van High Times’ 100 Most Influential People in Cannabis. In 2017 werd Crockett Family Farms opgenomen in High Times magazine’s prestigieuze Seedbank Hall of Fame. 

Naast de wereldberoemde Tangie - die Dave Crockett al snel de bijnaam Tangie Man opleverde - staat Crockett Family Farms bekend om de best-seller Strawberry Fields. Andere noemenswaardige cultivars zijn onder meer Lemon 18 en BT7.

EEN ECHT FAMILIEBEDRIJF

De term family klinkt niet alleen goed, het is tevens een cruciaal onderdeel van het succes van Crockett. De gehele Crockett clan draagt bij aan het succes. Brian, de zoon van Dave en dus de vierde generatie, managet inmiddels zijn eigen oogsten. Zoals Crockett Family Farms terecht stelt: kwaliteitscannabis zit in onze genen.

CROCKETT FAMILY FARMS BIJ AZARIUS

Let op: Deze zaden zijn niet beschikbaar in de Azarius winkel in Amsterdam. Maar als je ons een paar dagen van tevoren belt dan kunnen wij de gewenste zaadjes wel voor je klaarleggen. Klik hier voor de contactinformatie: Azarius shop.

Cannabiszaden worden alleen als souvenir verkocht en zijn niet bedoeld voor de teelt of wederverkoop. Het kweken van cannabis is in veel landen bij wet verboden. Er wordt alleen verkocht op voorwaarde dat de producten worden gebruikt in overeenstemming met de geldende wetgeving.