WietzadenMerkenBig Buddha

Door een stroomstoring zijn we enkele uren onbereikbaar geweest. We doen momenteel ons best om de achterstand zo snel mogelijk in te halen.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Big Buddha wietzaden | De beste cannabis genetica

Filter op

9 artikelen

Sorteer op:

Het Big Buddha Cheese Feminized zaad behoud haar moeders old skool smaak en met behulp van Afghani heeft het een hogere totale opbrengst dan de originele cheese moeder. Dit populaire…

Niet beschikbaar in jouw land

Big Buddha's Blue Cheese is gemaakt door eerst een mannelijke Blueberry te selecteren uit de gehele collecties van de verschillende versies Blueberry.

Niet beschikbaar in jouw land

Bubble Cheese groeit Het groeit dikke, enkele, dik kop colas met een fruitige zoete Kush met een hintje Kaas!

Niet beschikbaar in jouw land

De Buddha Haze heeft een verbazingwekkende tropisch smakende fruitige haze en is zeer uniek.

Niet beschikbaar in jouw land

Cheesus produceert lavendelachtige, naar aardbei-geurende gearomatiseerde toppen met uitstekende medicinale eigenschappen om de lege headspaces van zijn discipelen te genezen... Cheesus Christus!

Niet beschikbaar in jouw land

De Chiesel is een echte vereniging van twee grote soorten: Cheese en Diesel.

Niet beschikbaar in jouw land

De Friesland Indica is een klassieke soort van vroeger, oorspronkelijk van de Super Sativa Seed club in Nederland. Een echte frostmaster, eenvoudig sterk te kweken en een echte trip naar…

Niet beschikbaar in jouw land

Verwacht een golf van watertandende smaken. De zoetheid van de Super Silver Haze gemixt met een pungent goodness van Cheese.

Niet beschikbaar in jouw land

De belangrijkste kwaliteit van Big Buddha's 'Sour CHIESEL' is zijn unieke smaak en kwaliteit: een speciale zoet/ zure grapefruit citrus smaak synoniem aan Sour Diesel afstammelingen.

Niet beschikbaar in jouw land

De uit het Verenigd Koninkrijk afkomstige Big Buddha besloot, na veel te hebben gereisd en genetica te hebben verzameld, zelf een zaadbank op te richten. De eerste soort die verscheen was Big Buddha Cheese, en daarmee werd gelijk wereldwijd een nieuwe standaard gezet qua cannabis genetica.

De volgende strains zijn ook beschikbaar in de offline Azarius winkel in de Kerkstraat, Amsterdam: Big Buddha Cheese en Blue Cheese .

Wietzaden
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.