WietzaadjesMerkenBarney's FarmZkittlez OG Auto (Barney's Farm)

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Zkittlez OG Auto (Barney's Farm)

0 Reviews

Niet op voorraad

NIEUW

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Fruitige smaken in combinatie met prijswinnaar OG zijn zorgvuldig samengevoegd tot iets waar we in een autoflower alleen maar van konden dromen. Zkittlez OG Auto is een verpletterende combinatie van prachtige genetica waar je een kosmische rust van ervaart. Ongelooflijke aroma's zijn er in overvloed en voor je het weet heb je die heerlijke toppen in handen.

Zkittlez OG Auto (Barney's Farm) eigenschappen

Na slechts 70 dagen groeien, zul je door dolle zijn met de prestaties van deze autoflowering kampioen. Overvloeiend met THC zijn haar sappige, met suiker beklede toppen een genot om naar te kijken en je smart doen vergeten voordat je in een dromerige dimensie valt. Zorg ervoor dat je deze uitzinnige Amerikaanse genetica in autoflowervorm niet mist.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Zkittlez OG Auto (Barney's Farm)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.