WietzaadjesMerkenBarney's FarmUtopia Haze (Barney's Farm) gefeminiseerd

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Utopia Haze (Barney's Farm) gefeminiseerd

4 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Cannabis Cup & Sativa Cup Winnaar 2008.

In BraziliŽ was men razend enthousiast over een speciale inheemse sativa cannabissoort. Na veel gejaag en gedoe heeft Barneyís Farm deze zaden tot haar beschikking gekregen.

Aldus begon een 3 jarig selectie proces van kruisen en terug kruisen om de gewenste fenotypes stabiel te krijgen. Er werd gezocht naar iets origineels, met kracht, volume en unieke smaak- en geur sensatie. Uiteindelijk werden er twee fenotypes gekozen om mee te werken.

Utopia Haze is een volhardende, hoogproductieve plant Ė schimmel en ziekte bestendig. Het belangrijkste is dat de kracht, geur en smaak inderdaad zeer uniek zijn. De high geeft je een utopisch gevoel en is langdurig cerebraal en hemels.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Utopia Haze (Barney's Farm) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Martin 2013-05-05

3/3 seeds germinated
awesome high (well worth the name)
long lasting effects
ok yield
easy to grow

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.