WietzaadjesMerkenBarney's FarmSin Tra Bajo AUTO (Barney's Farm) gefeminiseerd

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Sin Tra Bajo AUTO (Barney's Farm) gefeminiseerd

1 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Sin Tra Bajo is uitstekend door de moeiteloze cultivatie. Voor beginnende en ervaren kwekers is Sin Tra Bajo een ideale auto-flowering strain. Ontwikkeld van de krachtige Mazari, gekruist met een Lowrider #1.

Een indica dominante plant die bloeit in slechts 70 dagen na ontkiemen. Sin Tra Bajo produceert grote buds met een earthy en toffee aroma, met een hoge concentratie van THC en CBD.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Sin Tra Bajo AUTO (Barney's Farm) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

1 Reviews

Cons

  • Ontkiemen niet (1)

Een beoordeling toevoegen

Minpunten

Gerard 2018-07-13

Zakje van 3 gekocht. 2 uitgeprobeerd maar geen van beide opgekomen helaas. Valt me erg tegen. Met zaden van andere merken geen problemen al kan het natuurlijk altijd kan gebeuren dat een zaadje niet wil ontkiemen.

  • Ontkiemen niet

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.