WietzaadjesMerkenBarney's FarmPineapple Chunk (Barney's Farm) gefeminiseerd

Lees meer over de vertraging van verzendingen en antwoord op vragen.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Pineapple Chunk (Barney's Farm) gefeminiseerd

16 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Barneyís Farm kruiste de beroemde Barneyís Pineapple met haar Cheese/Skunk #1 met als doel om de essentie en smaken van deze twee verrukkelijke soorten te in deze nieuwe variŽteit te kweken. Het resultaat is een extreem energieke en stabiele plant. Schimmel en ziekte resistent.

Bloeit naar een prachtig eind in slechts 55 dagen. De essentie en smaak van Pineapple Chunk is onmiddellijk duidelijk. Het aroma van de aardse Cheese x Skunk wordt ondersteund door de secundaire lucht van Pineapple. De smaak is lekker en uniek. De aardse smaken worden ondersteund door een krachtige, smakelijke ananas naschok.

Pineapple Chunk is enorm lonend. Een massaal THC niveau en hoge CBD zorgen voor een overdonderend aan-je-bank-bindend effect.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Pineapple Chunk (Barney's Farm) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

JYP 2011-09-15

i grew this plant from seed on a 12/12 light cycle and had no problems.pineapple chunk is a really heavy stone so its quality for getting to sleep

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.