WietzaadjesMerkenBarney's FarmL.S.D. (Barney's Farm) gefeminiseerd

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

L.S.D. (Barney's Farm) gefeminiseerd

11 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Indica Cup winnaar 2008. Een oude Skunk variŽteit gekruist met Mazar Ė LSD genoemd door de Farm crew vanwege het krachtige trip effect.

Ontwikkeld vanuit oeroude Genetica in de zaadbanken van Barneyís Farm, is de L.S.D. een volhardende, ziekte resistente plant die in bijna alle groeiomstandigheden thuis is. Met een klein beetje zorg en aandacht geeft de L.S.D. variŽteit de kweker bekroonde indrukwekkende resultaten.

De smaak is intens aardachtig kastanje met een zoete muskusgeur. De L.S.D. geeft je een euforische, bijna psychedelische ervaring. Het is een super trippy en overdonderende stone, een Barneyís Farm specialiteit.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - L.S.D. (Barney's Farm) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.