WietzaadjesMerkenBarney's FarmAmnesia Lemon (Barney's Farm) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Amnesia Lemon (Barney's Farm) gefeminiseerd

4 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De Skunk #1 fenotype gekruist met de bekroonde Amnesia van Barneyís Farm was voorbestemd om een winnaar te zijn. Die onmiskenbare Amnesia smaak gecombineerd met de kracht en weerbarstigheid van de Skunk #1.

De dominante high is absoluut sativa, maar verbluffend genoeg heeft de Amnesia Lemon een bloeitijd van slechts 9 tot weken. De plant stijgt vanaf zaadje levenslustig de hoogte in en heeft een minimum groeitijd nodig voordat de bloeifase begint. De plant groeit uit tot een gemiddelde hoogte en geeft een unieke citroen smaak, met een opbeurende en cerebrale high.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Amnesia Lemon (Barney's Farm) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

lorenz 2013-06-17

deze soort ontkiemt perfect had 5op5 en vol met vast toppen
heel goede smaak en echt gemakelijk te kwelen ;)

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.