WietzaadjesMerkenBarney's FarmAcapulco Gold (Barney's Farm) gefeminiseerd

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Acapulco Gold (Barney's Farm) gefeminiseerd

1 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Dankzij recente ontwikkelingen in marijuana genetica die door Barneyís Farm zijn ingezet, gaat de kwaliteit van de Acapulco Gold verder dan het veel bejubelde product van het verleden. Wat echter net zo belangrijk was, was het evenaren van de ziel. Net als de originele naamgenoot, is de plant bedekt met goud en rood/bruine kleuren met goed zichtbare THC kristallen.

De intenste fruitcocktail van smaak brengt een sterke ervaring met zich mee die een tijd blijft hangen. Acapulco Gold is sativa dominant, wat inhoudt dat het een langdurige high biedt met ontspannende en opbeurende effecten, die je kalmeren en gevoelens van stress wegnemen.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Acapulco Gold (Barney's Farm) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Tiway 2013-06-11

ben nu net 2 week bezig met de acapulco gold en ik ben nu al een fan, wat een monsters zijn het, mits goede omstandigheden ;) deze plant staan zeker in mijn top 3, zeker een aanrader.

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.