WietzaadjesMerkenAzarius Seeds Auto Massive Bud (Azarius Seeds) gefeminiseerd

Lees meer over de vertraging van verzendingen en antwoord op vragen.

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Auto Massive Bud (Azarius Seeds) gefeminiseerd

8 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Ter voorbereiding op de ontwikkeling van Auto Massive Bud, hebben de jongens in het Azarius kweeklab uitgebreid onderzoek gedaan naar big buds. Want ja, om de authentieke big buds te kunnen kweken, moet je big buds door en door kennen. Jezelf helemaal onderdompelen in big buds.

Met trots kunnen we melden dat onze growers inmiddels heuse experts zijn op het gebied van big buds. Sommige growers adopteren slechts big buds, maar onze jongens zijn er met de neuzen diep in gedoken, er door gevormd. Het ruiken, proeven en beetpakken van big buds - elke dag, de hele dag door. Ze hebben zelfs geen daglicht gezien totdat ze helemaal tevreden waren met deze nieuwe strain en haar enorme, sappige buds met die karakteristieke big bud lucht die we allemaal kennen en waarderen.

Auto Massive Bud toont alle kenmerken van een overwegend Indica soortje; het blijft klein tot gemiddeld in lengte met compacte, heerlijke buds. Hadden we al gezegd dat dit enkele van de grootste buds geeft die je ooit hebt gezien?

Een echte big bud connaisseur weet dat hij geduldig moet zijn. Om haar ferme, tongstrelende big buds te vormen, heeft deze strain binnen ongeveer 60 dagen nodig en buiten rond de 75 dagen.

Hoe smaakt een big bud, vraag je? Nou, de Auto Massive Bud wordt gekenmerkt door een zoete smaak met een pikant randje. Het effect is een flinke, intense stoned; langdurig en sterk ontspannend.

De perfecte soort om lekker mee op de bank te hangen en de hele dag big bud grappen mee te maken. Neem dat maar van ons aan, het is uitvoerig getest!

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Auto Massive Bud (Azarius Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

8 Reviews

Pros

 • Groeit snel en hoog (1)
 • Super fijne high (2)
 • Snel klaar (2)

Cons

 • Kleine harde toppen maar ik vind het slecht (1)
 • lage opbrengst (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Dave 2019-01-14

 • Snel klaar
 • Super fijne high

Kilian 2017-10-04

Ik heb 3 zaadjes gekocht waarvan ze allemaal zijn uitgekomen. 1 plant is 1,5m zonder pot groot geworden. Ze zijn bijna klaar voor oogst. :)

 • Groeit snel en hoog

Jeroen 2017-09-07

Ik heb 3 zaden besteld. Een van mijn planten is al afgeknipt en getest, de andere twee moeten nog een maand.
Plant 1: 12 liter pot (niet gediefd, maar 1 keer groei nutriŽnten gegeven)
Plant 2&3: 20 liter pot (niet gediefd, elke week vanaf groeien groei nutriŽnten…

Ik heb 3 zaden besteld. Een van mijn planten is al afgeknipt en getest, de andere twee moeten nog een maand.
Plant 1: 12 liter pot (niet gediefd, maar 1 keer groei nutriŽnten gegeven)
Plant 2&3: 20 liter pot (niet gediefd, elke week vanaf groeien groei nutriŽnten aan gegeven)
Beide planten staan onder een dak met doorzichtige plastic plaat dat grotendeels van de dag zonlicht door laat, met mooi weer zet ik ze zo vroeg mogelijk in de tuin z'ochtends en zet ze s'avonds weer onder de plaat..

Mijn review zal gebaseerd zijn wat ik van mijn eerste plant kreeg.

Massive bud is een erg fijne strain om te roken. Het geeft een fijn en geruststellend verdovend gevoel. Wat mij ook opviel is dat het vooral tijdens de peak van de high een echte 'mood lift' krijgt.

Qua groeien ging het minder goed, deze eerste plant stond eerst in een kleine 1 liter pot in mijn vensterbank, al snel heb ik deze overgeplant in een 12 liter pot. Doordat deze plant eerst dus in mijn vensterbank stond en maar 4 tot max 6 uur direct zonlicht kreeg ging hij al snel de hoogte in. Dit lijkt voor mij de rede dat deze plant het het slechtste deed.
Na het af knippen heb ik ook nog gekeken naar de wortels; niet veel van de 12 liter pot was gevuld, dit zou dus kunnen betekenen dat ik de plant al meteen in een grotere pot had moeten stoppen en omdat ik dat niet heb gedaan de wortels meer op een kluit zijn gaan zitten.
Van plant 1 heb ik in totaal 13 gram droge wiet af kunnen halen.

De andere twee planten stonden al vanaf zaadjes in hun grote pot, de planten zijn net iets hoger dan plant 1 maar zeker een stuk breder. Ook de stam is een stukje dikker en sterker dan bij plant 1. Over een maand zal ik deze planten wel kunnen oogsten. Ik ga er van uit dat ik toch wel minimaal 20 gram per plant hier van krijg.

Lees verder Toon minder
 • Snel klaar
 • Super fijne high
 • lage opbrengst

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.