Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Auto Massive Bud (Azarius Seeds) gefeminiseerd

14394 Azarius Seeds

vanaf € 13,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 14394

Ter voorbereiding op de ontwikkeling van Auto Massive Bud, hebben de jongens in het Azarius kweeklab uitgebreid onderzoek gedaan naar big buds. Want ja, om de authentieke big buds te kunnen kweken, moet je big buds door en door kennen. Jezelf helemaal onderdompelen in big buds.

Met trots kunnen we melden dat onze growers inmiddels heuse experts zijn op het gebied van big buds. Sommige growers adopteren slechts big buds, maar onze jongens zijn er met de neuzen diep in gedoken, er door gevormd. Het ruiken, proeven en beetpakken van big buds - elke dag, de hele dag door. Ze hebben zelfs geen daglicht gezien totdat ze helemaal tevreden waren met deze nieuwe strain en haar enorme, sappige buds met die karakteristieke big bud lucht die we allemaal kennen en waarderen.

Auto Massive Bud toont alle kenmerken van een overwegend Indica soortje; het blijft klein tot gemiddeld in lengte met compacte, heerlijke buds. Hadden we al gezegd dat dit enkele van de grootste buds geeft die je ooit hebt gezien?

Een echte big bud connaisseur weet dat hij geduldig moet zijn. Om haar ferme, tongstrelende big buds te vormen, heeft deze strain binnen ongeveer 60 dagen nodig en buiten rond de 75 dagen.

Hoe smaakt een big bud, vraag je? Nou, de Auto Massive Bud wordt gekenmerkt door een zoete smaak met een pikant randje. Het effect is een flinke, intense stoned; langdurig en sterk ontspannend.

De perfecte soort om lekker mee op de bank te hangen en de hele dag big bud grappen mee te maken. Neem dat maar van ons aan, het is uitvoerig getest!

Fragen und Antworten meer

Auto Massive Bud (Azarius Seeds) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Average outdoor yield: 80
Average indoor yield: 430
Seed Bank: Azarius Seeds
Seed bank: Azarius Seeds
Smaak / Geur: Sweet, spicy
Outdoor harvest: Mid August
Gemiddelde hoogte: 95
THC-gehalte: Gemiddeld, Laag
CBD-gehalte: Hoog
Aantal zaden: 3, 5
Soort zaden: Autoflower
Samenstelling: 90% Indica, 10% Sativa
Bloeitijd binnen: 63
Planthoogte: Klein
Indica/Sativa: Indica-dominant
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Effect: Intense stoned, deeply relaxing