Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Sale
Auto Massive Bud (Azarius Seeds) gefeminiseerd
Auto Massive Bud (Azarius Seeds) gefeminiseerd

Auto Massive Bud (Azarius Seeds) gefeminiseerd

14394 Azarius Seeds

vanaf € 11,48 * 13,50 *
+

Op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €50
 • Alles wat je nodig hebt
 • Uitzonderlijke service
 • 14394

Ter voorbereiding op de ontwikkeling van Auto Massive Bud, hebben de jongens in het Azarius kweeklab uitgebreid onderzoek gedaan naar big buds. Want ja, om de authentieke big buds te kunnen kweken, moet je big buds door en door kennen. Jezelf helemaal onderdompelen in big buds.

Met trots kunnen we melden dat onze growers inmiddels heuse experts zijn op het gebied van big buds. Sommige growers adopteren slechts big buds, maar onze jongens zijn er met de neuzen diep in gedoken, er door gevormd. Het ruiken, proeven en beetpakken van big buds - elke dag, de hele dag door. Ze hebben zelfs geen daglicht gezien totdat ze helemaal tevreden waren met deze nieuwe strain en haar enorme, sappige buds met die karakteristieke big bud lucht die we allemaal kennen en waarderen.

Auto Massive Bud toont alle kenmerken van een overwegend Indica soortje; het blijft klein tot gemiddeld in lengte met compacte, heerlijke buds. Hadden we al gezegd dat dit enkele van de grootste buds geeft die je ooit hebt gezien?

Een echte big bud connaisseur weet dat hij geduldig moet zijn. Om haar ferme, tongstrelende big buds te vormen, heeft deze strain binnen ongeveer 60 dagen nodig en buiten rond de 75 dagen.

Hoe smaakt een big bud, vraag je? Nou, de Auto Massive Bud wordt gekenmerkt door een zoete smaak met een pikant randje. Het effect is een flinke, intense stoned; langdurig en sterk ontspannend.

De perfecte soort om lekker mee op de bank te hangen en de hele dag big bud grappen mee te maken. Neem dat maar van ons aan, het is uitvoerig getest!

Fragen und Antworten meer

Auto Massive Bud (Azarius Seeds) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Auto Massive Bud (Azarius Seeds) gefeminiseerd"

Reviewer

 • + Redelijk goede toppen met terra bloom
 • - Veel last van mineervlieg

Goede plant voor de prijs. Met een beetje voeding en een 10 liter pot toch 50 gram van een plant kunnen halen van +- 60cm hoog. Helaas kan ik geen foto posten. Smaak is iets minder maar wel " natuurlijk " geen troep van de coffeeshop

Reviewer

 • + Snel klaar
 • + Super fijne high

  Reviewer

  • + Groeit snel en hoog

   Ik heb 3 zaadjes gekocht waarvan ze allemaal zijn uitgekomen. 1 plant is 1,5m zonder pot groot geworden. Ze zijn bijna klaar voor oogst. :)

   Reviewer

   • + Snel klaar
   • + Super fijne high
   • - lage opbrengst

   Ik heb 3 zaden besteld. Een van mijn planten is al afgeknipt en getest, de andere twee moeten nog een maand.
   Plant 1: 12 liter pot (niet gediefd, maar 1 keer groei nutriënten gegeven)
   Plant 2&3: 20 liter pot (niet gediefd, elke week vanaf groeien groei nutriënten aan gegeven)
   Beide planten staan onder een dak met doorzichtige plastic plaat dat grotendeels van de dag zonlicht door laat, met mooi weer zet ik ze zo vroeg mogelijk in de tuin z'ochtends en zet ze s'avonds weer onder de plaat..

   Mijn review zal gebaseerd zijn wat ik van mijn eerste plant kreeg.

   Massive bud is een erg fijne strain om te roken. Het geeft een fijn en geruststellend verdovend gevoel. Wat mij ook opviel is dat het vooral tijdens de peak van de high een echte 'mood lift' krijgt.

   Qua groeien ging het minder goed, deze eerste plant stond eerst in een kleine 1 liter pot in mijn vensterbank, al snel heb ik deze overgeplant in een 12 liter pot. Doordat deze plant eerst dus in mijn vensterbank stond en maar 4 tot max 6 uur direct zonlicht kreeg ging hij al snel de hoogte in. Dit lijkt voor mij de rede dat deze plant het het slechtste deed.
   Na het af knippen heb ik ook nog gekeken naar de wortels; niet veel van de 12 liter pot was gevuld, dit zou dus kunnen betekenen dat ik de plant al meteen in een grotere pot had moeten stoppen en omdat ik dat niet heb gedaan de wortels meer op een kluit zijn gaan zitten.
   Van plant 1 heb ik in totaal 13 gram droge wiet af kunnen halen.

   De andere twee planten stonden al vanaf zaadjes in hun grote pot, de planten zijn net iets hoger dan plant 1 maar zeker een stuk breder. Ook de stam is een stukje dikker en sterker dan bij plant 1. Over een maand zal ik deze planten wel kunnen oogsten. Ik ga er van uit dat ik toch wel minimaal 20 gram per plant hier van krijg.

   Reviewer

    • - Kleine harde toppen maar ik vind het slecht

    De wiet ruikt heerlijk en als je hem rookt is het hoesten geblazen,ik heb deze zomer 3 planten op verschillende tijden afgebloeid,nu heb ik er nog een staan,en die laat ik echt zo lang mogelijk staan.Om te kijken als ik haar amber kleur oogst de wiet dan minder scherp is.Ik ben er een half uurtje een beetje stoned van,maar dan heb je het ook gehad.!!!
    Gewoon slechte wiet kwa thc gehalte.

    Reviewer

    10/10 de germinations pour mon paquet. Ultra valables ces graines donc !!! ;)

    Dez'R.

    Reviewer

    5 graines mise en germination, chacunes d'elles sont sorties et se portent merveilleusement bien, à maintenant 3 semaine de croissance. Les 5 prochaines du paquet viennent dêtre mise en germination. Elles ne demande pas grand soin et sont relativement assez facile à cultiver. Je recomande grandement ces graines automatiques, super rapport qualité/prix !! Ne pas hésiter à les essayer!!!

    Merci Azarius !

    Dez'R

    Reviewer

    Heb er 10 gekocht, 9 zijn ontkiemt en staan nu te groeien! De een groeit sneller dan de ander maar dat geeft niks. Na 17 dagen al 14 cm groot en het begint al te ruiken. Ben benieuwd naar de resultaten.

    Reviewer

    Ik heb dit soortje groot gebracht onder een 600watter. De toppen waren zeer groot, vond alleen de smaak echt tegenvallen. De smaak deed me na wecken ( 2 maanden in glazen potten ) aan een NL denken.

    Opbrengst met 10 planten was 455 gram droog, knipafval was 400 gram ongeveer: niet een plant die weinig knipwerk heeft, veel blad.

    Ondanks alles toch wel een wietje die prettig te kweken was zonder veel problemen, heb geen toprot gehad/ziektes ontdekt, stress bestendig ( scrogg en super cropping methodes deed ik op de dames ) en geen herma's gezien.

    Ontkiemingskracht was waanzin: binnen 24 uur 8 van de 10 op, en binnen 36 uur alle 10. Daar waar ik nog wel eens gebruik maak van SpongePots, waren er een 3 tal die omgekeerd omhoog kwamen. Bij deze 3 heb ik de helmpjes weg gehaald, omdat deze niet los hadden gelaten. Hier kan het zaad niets aan doen, dat ligt aan de kleine ruimte die SpongePots bieden.

    Of ik dit soortje nog een keer kweek weet ik niet, ook omdat ik de smaak nogal tegen vond vallen zonder de weckmethode.

    Beoordeling schrijven
    Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

    De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

    Eigenschappen

    Bloeiperiode: Gemiddeld
    Average outdoor yield: 80
    Average indoor yield: 430
    Seed Bank: Azarius Seeds
    Seed bank: Azarius Seeds
    Smaak / Geur: Sweet, spicy
    Outdoor harvest: Mid August
    Gemiddelde hoogte: 95
    THC-gehalte: Gemiddeld, Laag
    CBD-gehalte: Hoog
    Aantal zaden: 3, 5
    Soort zaden: Autoflower
    Samenstelling: 90% Indica, 10% Sativa
    Bloeitijd binnen: 63
    Planthoogte: Klein
    Indica/Sativa: Indica-dominant
    Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
    Effect: Intense stoned, deeply relaxing