Archive Seed Bank

De Docta achter Archive Seed Bank begon met kweken in het begin van het huidige millennium. Archive is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven qua het behoud van bijzondere genetica.
Filters
Alle filters

0 Results

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Azarius Academy

Archive Seed Bank

De vriendelijke Docta achter Archive Seed Bank, opererend vanuit het vrijgevochten noordwesten van de V.S., begon met kweken in de begindagen van het huidige millennium. Archive is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van het behouden van bijzondere genetica, onderzoek, en Amerikaanse Heirloom variaties van klonen, en werkt samen met een aantal van de meest getalenteerde kwekers en growers. Archive heeft ons kennis laten maken met Dosidos - oftewel Do Si Dos - Moonbow en Face Off OG soorten.

BEKROONDE ZADEN VAN ARCHIVE SEED BANK

Archive Seed Bank heeft een bijzonder indrukwekkend CV wat betreft het winnen van prijzen op allerlei cannabis cups - en dan drukken we ons nog voorzichtig uit. Kijk maar eens naar de volgende onderscheidingen: 2013 Amsterdam High Times Cup winnaar met Lemon Amnesia, 2014 San Francisco High Times Cup Winnaar met Hell Raiser OG, 710 Denver Sativa Shatter 1st Place met opnieuw Lemon Amnesia, en Chalice Festival Grand Prize 1st Place Flowers voor Do Si Dos.

ARCHIVE EN AZARIUS ZETTEN DE TRADITIE VOORT

Azarius is uiteraard bijzonder trots om samen te werken met een dusdanig onderscheiden en gerespecteerd bedrijf als Archive Seed Bank. We kijken ernaar uit de Archive-traditie voort te zetten op onze eigen bijzondere wijze. Dat kan jij nu ook, dankzij onze collectie Archive zaden, met onder meer de Rainbow Belts (Zkittlez BX1) (Reversal) female zaden, PetroChem female zaden en Light Speed female zaden.

ARCHIVE SEED BANK RAINBOW BELTS (ZKITTLEZ BX1) (REVERSAL) ZADEN

Een speciale Moonbow #75 werd zorgvuldig geselecteerd uit een populatie van 200. Dat bood een stabiele geaardheid, bijzondere kleuren, OG-achtige potentie en goede structuur, wat werd verpakt in een zoet OG Kush skunk aroma van Zkittlez. Er werden hier en daar verbeteringen aangebracht, maar alle pluspunten werden behouden. Deze dame werd toen weer teruggekruist met de originele Zkittlez moedervrouw, waarmee een door Zkittlez gedomineerd fenotype werd gecreëerd met een aanzienlijk verbeterd groeipatroon en bijzondere potentie, wat resulteert in de allerplakkerigste resin die je maar kunt krijgen. 

ARCHIVE SEED BANK PETROCHEM ZADEN

Wat gebeurt er als je Gorilla Glue #4 met Moonbow #75 kruist? Dan krijg je PetroChem! PetroChem is een feestje voor je smaakpapillen. Sterke, samentrekkende chemische lijmgeuren die nog verder worden aangedreven door Zkittlez terpenen op gigantische cola’s. Een grote plant met veel takken die beslist een van de grotere Moonbow-oogsten zal opleveren. Alleen voor de echte cannaisseur.

ARCHIVE SEED BANK LIGHT SPEED ZADEN

Opnieuw Moonbow #75, deze keer gekruist met een Lemon Peel #1 x Dosidos, wat leidt tot middelgrote planten met een sterk groeipatroon en goede structuur. Ontegenzeggelijk heavy buds! Lemon Peel x Dosidos resulteerde in een hybride die LC20 genoemd werd. Door deze te combineren met de reversed pollen donor, de Moonbow #75, kan jij inderdaad rekenen op een Light Speed reis.

ARCHIVE SEED BANK BIJ AZARIUS

Let op: Deze zaden zijn niet beschikbaar in de Azarius winkel in Amsterdam. Maar als je ons een paar dagen van tevoren belt dan kunnen wij de gewenste zaadjes wel voor je klaarleggen. Klik hier voor de contactinformatie: Azarius shop.

Cannabiszaden worden alleen als souvenir verkocht en zijn niet bedoeld voor de teelt of wederverkoop. Het kweken van cannabis is in veel landen bij wet verboden. Er wordt alleen verkocht op voorwaarde dat de producten worden gebruikt in overeenstemming met de geldende wetgeving.