WietzaadjesMerkenAmsterdam GeneticsChocolato (Amsterdam Genetics) gefeminiseerd

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Chocolato (Amsterdam Genetics) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Chocolade is een van de zoetste verleidingen van Amsterdam Genetics.

Chocolato (Amsterdam Genetics) eigenschappen

Geen verrassing, aangezien deze hybride afkomstig is van de beroemde White Choco en Gelato wat resulteert in een zoete en romige vanille Chocolato geur. Wel oppassen voor haar donkerpaarse toppen die een THC-gehalte van minstens 17,5 procent geven. Chocolato zorgt voor een sterke euforische high. Niet te ontspannend, dankzij die 40/60 balans, zodat je de hele dag creatief en productief kunt blijven.

Deze hybride heeft een 60% Indica/40% Sativa ratio en een relatief korte groeiperiode. Ze heeft een snelle bloeiperiode van 8-9 weken - met de meest efficiënte tijdverhouding ten opzichte van de opbrengst van fenotypen tussen 9 en 10 weken, en produceert ongeveer 400-500 g per m². Indoor Chocolato blijft klein maar robuust, verwacht planten tussen de 50 en 100 cm. Planten gekweekt uit zaden hebben sterke zijtakken met zeer weinig ruimte tussen de toppen. Dit resulteert in dikke hoofdtoppen en takken die gevuld zijn met grote, dichte toppen, die - na het drogen - hun gewicht behouden. In een warm klimaat kan deze soort het buiten goed doen, verwacht daarbij planten tot 200 cm. Hieruit tegen medio oktober 300-400 g per plant geproduceerd.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Chocolato (Amsterdam Genetics) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 450 g/m≤
Samenstelling 40% Sativa, 60% Indica
Effect longlasting creative high
Genetica White Choco x Gelato
Bloeitijd binnen 60 dagen
Oogsttijd buiten Medio oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Smaak / Geur sweet, fruity, vanilla
Gemiddelde THC 24%
CBD 1.59%
CBN 0.07%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Chocolato (Amsterdam Genetics) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.