Smartshop
Vaporizers
Wietzaden
Headshop
Lifestyle

Critical Kush (Barney's Farm) gefeminiseerd

8 Reviews

Op voorraad

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Critical Kush, ontwikkeld door het Barney's Farm team, is een ongewone blend van fijne genetica; de beroemde Critical Mass met OG Kush. Dit is een sterke en extreem krachtige indica plant, met grote hoeveelheden aan stoney kush.

Ze bloeit in slechts 8 weken binnen en groeit tot een gemiddelde hoogte met een geweldige bloem-blad verhouding. Neem plezier van het sticky gevoel, aromatische geur, kristal bedekte buds en knockout-stoney high. De kush smaak is onmiskenbaar en de oogst per plant is fenomenaal. Deze nieuwe hybrid is een significante vooruitgang in moderne marihuana kweek. De indica-dominantie maakt het ideaal voor relaxen, pijnverlichting en het roken op de late avond.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren. We hanteren een maximum van vijf cannabiszaden per bestelling.

Specificatie

Strain info: Critical Kush (Barney's Farm) gefeminiseerd
Gemiddelde hoogte 85 cm
Gemiddelde opbrengst binnen 750 g/m≤
Samenstelling Indica dominant
Effect knockout-stoney high
Genetica Critical Mass X O.G. Kush
Bloeitijd binnen 60 dagen
Oogsttijd buiten Eind september
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Gefeminiseerd
Merk Barney's Farm Seeds
Gemiddelde THC 25%
CBD 2.1%

Reviews - Critical Kush (Barney's Farm) gefeminiseerd

Een beoordeling toevoegen

droopey eyes 2013-11-04

Makkelijk te kweken. Zťťr sterk rokertje. Opbrengst is niet zooo veel als ze beweren, maar gewoon goede oogst. Planten verschillen zeer sterk in hoogte (55cm - 111cm) wat wel niet zo leuk is. Van 10 zaden ontkiemden er 9, een ander had een afwijking. Dus 8 van 10 zaadjes waren…

Makkelijk te kweken. Zťťr sterk rokertje. Opbrengst is niet zooo veel als ze beweren, maar gewoon goede oogst. Planten verschillen zeer sterk in hoogte (55cm - 111cm) wat wel niet zo leuk is. Van 10 zaden ontkiemden er 9, een ander had een afwijking. Dus 8 van 10 zaadjes waren goed. Best na 8 1/2 weken bloei.

Toon alles Toon minder

KushMan78 2013-01-08

Amazing weed! Very easy! Big big big bud and very strong! Not for newbies :D

You can take it with closed eyes!

puff daddy 2012-09-11

not suitable for outdoor grow in w-eu. no signs of flowering at all, unfortunately...

not suitable for outdoor grow in w-eu. no signs of flowering at all, unfortunately...

Toon alles Toon minder

Toon meer beoordelingen