WietzaadjesAutoflowering Cream Caramel Auto (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Cream Caramel Auto (Sweet Seeds) gefeminiseerd

26 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Cream Caramel Auto is het resultaat van een kruising tussen de beste autoflowering varianten van Sweet Seeds en Caramel Cream.

Haar smaak is intens en zoet als karamel. Indica variant die tevens lichtelijk naar aarde smaakt, wat komt door de aanwezige Blueback genetica. Ideaal voor de binnenkweek, met een typische indica structuur; enorme centrale toppen en rijke zijwaartse takken. Doorgaans een favoriet bij klanten die om medische redenen kopen, aangezien het THC en CBD gehalte hoog genoeg is om een narcotische en fysieke high te geven.

Cream Caramel Auto bloeit snel en produceert dichte toppen met ruime hoeveelheden hars.

 • Bloeitijd binnenkweek: 5 weken
 • Oogsstijd binnen/buiten: 8 weken na ontkieming
 • Waarschuwing

  Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

  Specificatie

  Verzendrestricties

  Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
  Productcode Productname

  Waarom bestellen bij Azarius?

  Gratis verzending (binnen Nederland)

  Niet goed, geld terug garantie

  Binnen 24 uur na betaling verzonden

  Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

  Met liefde verpakt in Amsterdam

  Geen illegale substanties of 'legal highs'

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Reviews - Cream Caramel Auto (Sweet Seeds) gefeminiseerd

  Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

  Een beoordeling toevoegen

  Dennis 2013-11-16

  ik had idd ook 1 herma maar het eindresultaat was toch 35gr droge topwiet en 12 goed gerijpte zaadjes

  SHOVELHEAD 2013-09-02

  FOKKING LEKKERE WIET is dit, gek!

  Het kweken ging niet helemaal lekker, maar wat we gekweekt hadden was echt lachen, serieus, dit is sterke lekkere ontspannen lachwiet. Ik had btw 3 hermafrodieten, wat wel chill is :P

  Mica 2012-09-05

  1 zaadje was vrouwlijk, 2 andere waren mannetjes, wat wel spijtig is voor gefeminiseerde autoflower wietzaadjes. Wel zpijtig dat men vrouwtje ook niet wil doorgroeien, bladen werden snel geel, wrs niet genoeg voeding. Dus aan iederen die deze zet: zorg voor genoeg en goede voeding.

  Toon meer beoordelingen

  Ben je 18 jaar of ouder?

  Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.