WietzaadjesAutoflowering Cream Mandarine XL Auto (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Cream Mandarine XL Auto (Sweet Seeds) gefeminiseerd

2 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Cream Mandarine XL Auto wordt gekenmerkt door haar lange gestalte en hoge opbrengst. Deze vierde generatie autoflower komt voort uit een kruising tussen Cream Mandarine Auto en een Sķper Tai í98 elite kloon.

De genetica van de Sķper Tai Ď98 draagt interessante Sativa karakteristieken bij aan deze kruising, zoals een grotere omvang, maar ook het pikante aroma met vleugjes hout en noten. De alom gewaardeerde Cream Mandarine Auto genetica zorgt voor eigenschappen van de Indica kant, zoals enorm veel harsrijke toppen maar ook een zoet, fris aroma met vleugjes citrusvrucht van het Mandarine type.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Cream Mandarine XL Auto (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

2 Reviews

Pros

  • Pl (1)

Een beoordeling toevoegen

Ikke 2019-10-05

XL is wel toepasselijk op deze soort, ze werd over een meter met erg compacte toppen die sterk naar citroen ruiken en smaken.
De smaak is erg intens en ze kleurt iets grijs door het grote aantal trichonomen. Wie zegt dat autoflowering planten weinig smaak hebben zou Deze soort…

XL is wel toepasselijk op deze soort, ze werd over een meter met erg compacte toppen die sterk naar citroen ruiken en smaken.
De smaak is erg intens en ze kleurt iets grijs door het grote aantal trichonomen. Wie zegt dat autoflowering planten weinig smaak hebben zou Deze soort eens moeten proberen. Qua opbrengst doen ze trouwens ook niet onder, ook die is xl.

Lees verder Toon minder

H. 2019-02-22

Grote plant met vette plakkende toppen. Zeer sterke citrusgeur , lange zijtakken overgoten met cristallen waardoor de toppen grijs lijken.
Na 73 dagen geoogst met een zeer tevreden opbrengst, goede genetica voor herhaling vatbaar.

  • Pl

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.