WietzaadjesAutoflowering Auto Xtreme (Dutch Passion) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Auto Xtreme (Dutch Passion) gefeminiseerd

3 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Auto Xtreme is het buitengewone resultaat van een twee jaar lange samenwerking tussen Dutch Passion en DinaFem. Ze hebben speciale Haze genetica gebruikt van Dutch Passion. Er is veel onderzoek gedaan en er heeft een zeer uitgebreide en zorgvuldige selectie plaatsgevonden aangezien ze alleen het beste resultaat wilden accepteren. De genetica van Auto Xtreme is gebaseerd op de OutLaw varieteit (Amnesia x Super Haze). AutoXtreme is een krachtige Sativa dominante AutoFem die zeer genereuze oogsten geeft. Deze soort is exclusief verkrijgbaar bij Dutch Passion.

Ongeveer 85 dagen nadat de zaden zijn ontkiemd is Auto Xtreme klaar voor de oogst. Dit is iets langer dan je gewend bent van andere AutoFem variëteiten. AutoXtreme heeft extra tijd nodig maar is potenter, krachtiger, heeft een sterkere high, geeft meer opbrengst en heeft een betere smaak. De planten worden groter dan gemiddeld en kunnen een hoogte bereiken van 1,5 m. Een betere AutoFem variëteit is moeilijk te vinden.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Auto Xtreme (Dutch Passion) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

3 Reviews

Pros

  • Krachtige wiet, sterke plant (1)

Cons

  • Niet altijd gefeminiseerd (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Jay 2019-06-01

Inmiddels voor de derde keer een kweekje opgezet van deze soort, ik vind het een fijne wiet. Helaas is er van de laatste drie zaden maar ťťn productief geweest; ťťn kiemde wel maar ging toen niet meer verder en ťťn was een mannelijke plant en heb ik uiteindelijk zo in…

Inmiddels voor de derde keer een kweekje opgezet van deze soort, ik vind het een fijne wiet. Helaas is er van de laatste drie zaden maar ťťn productief geweest; ťťn kiemde wel maar ging toen niet meer verder en ťťn was een mannelijke plant en heb ik uiteindelijk zo in de kliko kunnen smijten😭.
Hoop dat het de volgende keer weer beter zal gaan!

Lees verder Toon minder
  • Krachtige wiet, sterke plant
  • Niet altijd gefeminiseerd

Bobbie Ewing 2013-08-19

Dit voorjaar 3 zaadjes besteld. Begin mei gezaaid en alle drie zijn opgekomen. De eerste maand in de kas opgekweekt, daarna vanaf 1 juni in de volle grond verder laten groeien. Eind juli geoogst en per plant tussen de 100 en 130 gram opbrengst gehaald. Kwaliteit is prima en geeft…

Dit voorjaar 3 zaadjes besteld. Begin mei gezaaid en alle drie zijn opgekomen. De eerste maand in de kas opgekweekt, daarna vanaf 1 juni in de volle grond verder laten groeien. Eind juli geoogst en per plant tussen de 100 en 130 gram opbrengst gehaald. Kwaliteit is prima en geeft een lekkere high. Wat mij betreft dus 5 sterren!

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.