WietzaadjesAutoflowering Auto Blueberry (Dutch Passion) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Auto Blueberry (Dutch Passion) gefeminiseerd

15 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Dutch Passion’s Blueberry is een van onze best verkopende variëteiten, een zeer gerespecteerde klassieke soort die in de cannabiswereld nauwelijks introductie nodig heeft. AutoBlueberry geeft een belangrijke injectie van superieure kwaliteitsgenetica aan onze AutoFem (Automatisch Bloeiende Gefeminiseerde) genenbank.

Om Auto Blueberry te creëren gebruikten wij Canadese Ruderalis genetica en hebben deze teruggekruist met vier generaties Blueberry totdat 100% van de nakomelingen automatisch ging bloeien op dag 25 na ontkieming. Vervolgens is deze vierde generatie bestuift met ”vrouwelijk stuifmeel”. Auto Blueberry is het resultaat, een F5 hybride, typisch Blueberry fenotype met veel van de uitgesproken Blueberry karakteristieken. De meeste AutoBlueberry planten vertonen de fameuze lichtblauwe/paarse kleurtonen evenals de heerlijke zoete en fruitige Blueberry smaak.

De ‘high’ is van zeer respectabele kwaliteit en sterkte. Het kweken van Auto Blueberry is een goed alternatief voor het kweken met klonen aangezien de groeicyclus slechts 10 weken bedraagt van zaad tot oogst. Auto Blueberry groeit niet hoog waardoor deze makkelijk te verbergen is voor het oog van onwelkome gasten. In Mediterrane klimaten zijn twee tot drie oogsten per jaar mogelijk en op meer Noordelijke breedtegraden is AutoBlueberry een betrouwbaar en aantrekkelijk alternatief voor een vroege zomeroogst.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Auto Blueberry (Dutch Passion) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst buiten 80 g per plant
Samenstelling Indica dominant
Effect Relaxed, happy, euphoric
Genetica Blueberry x Canadian Ruderalis
Bloeitijd binnen 63 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Autoflowering
Merk Dutch Passion
Soort wiet Blue
Smaak / Geur zoet, fruittig
Gemiddelde THC 10%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Auto Blueberry (Dutch Passion) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Jeroen 2011-08-17

Leuke strain om te kweken, zeer harde en lekker geurende planten. Veel thc productie gehad. De opbrengst was wat minder met het slechte weer.
Gewoon drie zaden in de pot op het balkonnetje gezet niet al teveel moeite in moeten steken maar ze deden het best leuk. Moest…

Leuke strain om te kweken, zeer harde en lekker geurende planten. Veel thc productie gehad. De opbrengst was wat minder met het slechte weer.
Gewoon drie zaden in de pot op het balkonnetje gezet niet al teveel moeite in moeten steken maar ze deden het best leuk. Moest het weer beter zijn geweest hadden ze nog mooier kunnen zijn. Wel opletten want ze zijn eerder voor binnenkweek dan buitenkweek lijkt me daar ze best schimmelgevoelig zijn.

Lees verder Toon minder

Vincent 2011-07-12

Zeer fijne plant om te kweken.
Hij blijft minder groot dan de automazar maar daartegen maak deze wat meer kristallen aan.
Hij is 60 cm geworden en bij mijn waren de topjes wel fluffy maar hij dampt heel lekker.

5 sterren een zeer lekker wiet.

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.