WietzadenTop 5 Autoflower zaden

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Top 5 autoflower zaden

Autoflower cannabiszaden bloeien onder alle lichtomstandigheden. Ze blijven qua lengte relatief kort. Autoflowerplanten bloeien automatisch zodat je de lichtcyclus niet hoeft te reduceren om de bloei te forceren. Vanwege hun gemak en hoge kwaliteit zijn automatische wietzaden zeer populair geworden onder beginnende thuiskwekers.

Ben je op zoek naar goede autoflowerzaden? De Azarius staf maakte voor jou een selectie van de 5 beste autoflowering zaden!

Sommige zaden worden niet verkocht in onze winkel in de Kerkstraat (Amsterdam). Op elke zadenmerk pagina vind je meer informatie over de verkrijgbaarheid.

Wietzaden

Filter op

Sorteer op:

De Big Bang van Greenhouse is een zeer gemakkelijk te kweken autoflowering plant, met een gemiddelde grootte (60-100 cm) en uitstekende productie. Het is geschikt voor binnen- en buitenkweek, met…

Niet beschikbaar in jouw land

Waar de meeste autoflowering soorten doorgaans vrij klein blijven, bewijst Automatic Mega Bud dat opbrengst en autoflowering genetica prima hand in hand kunnen gaan.

Niet beschikbaar in jouw land

Een van Barney's populairste soorten in nu beschikbaar als autoflowering. Deze soort werd gecreŽerd door de Critical Kush te kruisen met de meest geavanceerde autoflowering kweekplant.

Niet beschikbaar in jouw land

+Speed is een derde generatie autoflowering soort. Een hybride van Critical Mass en Speed Devil # 2, voor een zeer snelle bloei. De R & D-afdeling van Sweet Seeds heeft…

Niet beschikbaar in jouw land

AutoMazar is het resultaat van een kruising tussen een snelle Ruderalis/Indica variŽteit en Mazar. Deze harsrijke soort rookt zeer zacht met een originele aardse Indica smaak.

Niet beschikbaar in jouw land

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.