Sale

Lees meer over de vertraging van verzendingen en antwoord op vragen.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Vaporizers

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

106 artikelen

Sorteer op:

De Arizer Extreme Q is de verbeterde versie van de Arizer Extreme vaporizer uit Canada. De Extreme Q heeft een nieuw design, is zuiniger en heeft een veel stillere ventilator.
1 stuk - US$ 197,22US$ 162,21

Dit product is niet voorradig.

Een hoogwaardige vaporizer uit Canada! Bij de ontwikkeling is aandacht besteed aan elk detail om te zorgen dat je jarenlang op het apparaat kunt rekenen.
1 stuk - US$ 150,54US$ 115,53

Extra huiswerk: werk aan je vapetechniek, want de Boundless CFV maakt gebruik van volledige convectie-verhitting. Het resultaat? Nog zachtere dampen met een heerlijke smaak.

Ze is compact, krachtig en zeer betaalbaar; de Aura is weer een topkwaliteit product van FlowerMate. Met volledig instelbare temperatuur en de mogelijkheid om kruiden, wax en olie te verdampen.
Zwart - US$ 80,52US$ 75,85
De FlowerMate Mini is de FlowerMate V5.0S Pro in broekzakformaat en combineert uitstekende prestaties en volledig instelbare temperatuur. Geschikt voor kruiden, wax en olie.
De Mighty draagbare vaporizer van Storz & Bickel (Volcano) beschikt over twee lithium-ion batterijen en geeft de gebruiker de volledige controle over de verdampingstemperatuur met een gebruiksvriendelijk LED-display.
1 stuk - US$ 406,11US$ 320,92

Dit product is niet voorradig.

De PAX 2 is de ultieme draagbare vaporizer voor kruiden. Het verbluffend mooie ontwerp en de onovertroffen gebruiksvriendelijkheid maken dit een van de meest iconische vaporizers ooit.

Dit product is niet voorradig.

De Plenty is een handheld whip vaporizer gemaakt door het team achter de Volcano vaporizer. De flexibele helix slang zorgt voor optimale koeling van de damp.
1 stuk - US$ 289,41US$ 227,56

Dit product is niet voorradig.

De Volcano: de heilige graal onder de vapes. In drie minuten opwarmtijd produceert hij de dikke, schone en heerlijke damp waar hij zijn inmiddels legendarische status aan te danken heeft.
1 stuk - US$ 464,46US$ 372,27

Dit product is niet voorradig.

Houd de kamer van je geliefde Novae en Novae 2 schoon met deze handige kruidencontainer.
1 stuk - US$ 2,92US$ 1,75
Het laadgereedschap van de Goden. Roer en druk je kruiden aan voor een optimale dampervaring met je Novae of Novae 2.
1 stuk - US$ 1,75US$ 1,05
De waterpijpadapter voor de TopBond Odin en Odin 2 verbindt je vaporizer met alle gangbare waterpijpstelen.
1 stuk - US$ 11,09US$ 6,65
De AirVape X is de nieuwe, verbeterde versie van de dunne, krachtige AirVape Xs. Als de Xs een Charmander is, is de AirVape X een Charizard!
Vapen bij het zwembad is ontspannend maar niet zonder risico. Deze huls beschermt je geliefde AirVape Xs tegen duikende maniakken en onverwachte regenbuien.
1 stuk - US$ 22,76US$ 11,09
De Arizer Go (ArGo) is Arizer's nieuwste vape voor droge kruiden. Deze vaporizer biedt dezelfde prestaties, duurzaamheid en functies die de Arizer modellen zo geliefd maken, maar dan in de…
1 stuk - US$ 220,56US$ 208,89

Dit product is niet voorradig.

Een van de meest geliefde vaporizers aller tijden keert terug: krachtiger, slimmer en sneller.
Maak je Arizer Extreme Q ervaring nog chiquer met deze houten adapter van Ed's TNT.
18 mm - US$ 57,18US$ 40,03
Een van de bestverkopende vaporizers aller tijden krijgt eindelijk een langverwachte opvolger die volgestopt is met allerlei interessante verbeteringen.

Dit onderdeel bestaat enkel uit het Arizer slangetje, zonder glazen onderdelen.

Dit product is niet voorradig.

Inclusief een slang van 7.6 cm en glazen adapter (met metalen gaasjes). Deze verbindt de ballon met de Arizer. Uitsluitend geschikt voor de Arizer Extreme.
1 stuk - US$ 11,09US$ 5,54
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.