Sale

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Lifestyle

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

16 artikelen

Sorteer op:

De Mighty draagbare vaporizer van Storz & Bickel (Volcano) beschikt over twee lithium-ion batterijen en geeft de gebruiker de volledige controle over de verdampingstemperatuur met een gebruiksvriendelijk LED-display.
1 stuk - US$ 397,33US$ 336,82

De PAX 2 is de ultieme draagbare vaporizer voor kruiden. Het verbluffend mooie ontwerp en de onovertroffen gebruiksvriendelijkheid maken dit een van de meest iconische vaporizers ooit.

Gecertificeerd 3% CBD olie extract opgelost in hennepolie. Een voedingssupplement van Sensi Seeds gebaseerd op cannabidiol.

Niet beschikbaar in jouw land

Kaartspel met wietblaadjes op de achterzijde van de kaarten.
1 Kaartspel - US$ 3,71US$ 1,85
Verhoog met deze innovatieve vaporizer je IQ tot het niveau van Leonardo da Vinci. Echt de slimste keuze.
Met een opwarmtijd van dertig seconden, een strak design en een gebruiksvriendelijk besturingssysteem is de G Pen Pro net zo'n pro in vaporizen als jijzelf.
1 stuk - US$ 124,45US$ 90,20
SharpStone grinders behoren tot de beste grinders. Gemaakt van hoogwaardig aluminium met ultrascherpe mesjes voor soepel en efficiŽnt vermalen.
Laat op een zomerse dag cannabisblaadjes van ijs in je drankje drijven of gebruik de cannabis ijsblokjesvorm om iets lekkers te maken.
1 piece - US$ 5,14US$ 2,57
De ambachtslieden van Magic-Flight hebben zichzelf overtroffen met de fraaie Delta Box accessoire. Dit driehoekige houten doosje is op het eerste gezicht een compleet mysterie, maar is in feite een…
1 stuk - US$ 55,95US$ 27,97
De met de hand gemaakte houten Escape Pod is een unieke stash box die perfect past bij je Launch Box vaporizer. Met een magnetisch deksel en verwijderbaar tussenstuk om van…
1 stuk - US$ 22,26US$ 11,13
Leuke paddo sleutelhanger die je kunt ombouwen tot pijpje! Lengte: 9,5 cm.
Hoe kun je veilig je een vaporizer met wat pretkruiden vervoeren zonder slapende honden wakker te maken? Ryot biedt alle bescherming die je nodig hebt.
De ontwerpers van Ryot hebben lang en diep nagedacht over je vaporizer met als resultaat het nieuwe design van de Ryot SmellSafe Piper NoGoo.
Voor wie het niet onder stoelen of banken schuift, is er deze sleutelhanger met op de buitenkant de afbeelding van een wietblad, en vanbinnen echte cannabiszaden. Legaliseer!
1 stuk - US$ 7,42US$ 3,71
Stashbox om je favoriete kruid in op te bergen, met een afbeelding van je favoriete kruid op het deksel. Voor iedereen die echt heel gek is op zijn of haar…
Dynavap slaat weer toe met de NonaVonG VapCap. Zo simpel, maar tegelijkertijd zo effectief.
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.