Sale

Order fulfilment and customer service delays are to be expected. Please be patient and read the following statement.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Headshop

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

53 artikelen

Sorteer op:

Cool, duurzaam en stil. Het is de ongelofelijk stijlvolle plasma-aansteker van Novi. Bereid je voor om die plasmastralen te activeren en van alles in vuur en vlam te zetten.
Dus jij wilt een next-level grinder? Dan is dit monster - dat zijn naam "Shredder" absoluut recht aandoet - iets voor jou.
Klein, maar ontzettend scherp - deze 4-delige mini-grinder lust je kruiden rauw!
Een wegwerpaansteker in Greengo stijl
1 stuk - US$ 0,56
Lichtgewicht asbak met het Bulldog logo in hoogglans. Diameter 14 cm.
1 piece - US$ 1,67US$ 0,83
Maak je bong of rig klaar voor het gebruik van cannabisconcentraten en oliŽn met behulp van deze duurzame kwartsglazen bangers. Open je geest voor de ultieme high!
Zijn de gaasjes en O-ringen van je Cali Crusher Standard er erg aan toe? Je hoeft geen nieuwe grinder aan te schaffen als je ze met deze set gemakkelijk kan…
1 stuk - US$ 16,11US$ 11,28
De glazen nail van Cheech & Chong doet een prachtige evenwichtsoefening waarmee olieachtige concentraten naar je longen worden geleid.
1 stuk - US$ 12,77US$ 8,94
Filterboekje met 50 tips.
1 stuk - US$ 0,56

Dit product is niet voorradig.

Boekje met 40 tipjes. De opdruk bestaat uit diverse Anonymous designs en slogans, inclusief het Guy Fawkes masker dat dankzij de film 'V for Vendetta' wereldberoemd is geworden.
1 stuk - US$ 1,11
De mini tips zijn korter dan reguliere tips en kun je dus lekker snel draaien. Deze tips zijn iets dunner dan gemiddeld (140 gram papier) en dus fijn voor een…
1 stuk - US$ 0,44
Waan je in Jamaica met deze filtertips van Flamez in de kleuren groen, geel en rood. De tipjes zijn gemaakt van 160 grams papier en hebben een afmeting van 60…
1 stuk - US$ 0,56
Iedereen haat sigarettenfilters die op straat blijven zwerven. Deze biologische filtertips van Greengo zijn biologische afbreekbaar, dus wordt een bewuste roker!
1 stuk - US$ 1,11
Handige metalen borstel voor het schoonmaken van pijp en bong gaasjes. Lengte: 65 mm.
1 piece - US$ 3,33US$ 1,67
Robuuste met de hand vervaardigde hardhouten tabakspijp. Precies hoe Sammy 'The Bull' graag rookte. Subtiliteit ontbreekt volledig maar wordt gecompenseerd door pure badassheid.
1 stuk - US$ 24,99US$ 12,50
SharpStone grinders behoren tot de beste grinders. Gemaakt van hoogwaardig aluminium met ultrascherpe mesjes voor soepel en efficiŽnt vermalen.
Transparante kruidengrinder in uitbundige rastakleuren met magnetisch deksel. De perfecte zakformaat grinder; simpel, maar doeltreffend. Diameter: 60 mm.
1 stuk - US$ 3,28US$ 1,64
Opvallende gele acryl grinder voor blowers die de dingen simpel willen houden.
1 stuk - US$ 3,28US$ 1,64
Geef je wiet een zachte aai in plaats van het in stukken te scheuren. Echt? De masher grinder doet precies dat. Bonus: geen wonden aan je vingers door te scherpe…

Dit product is niet voorradig.

Gouden grinders staan bekend als een geweldige investering. Helaas is deze gemaakt van metaal, al doet het niets af aan de hoge bling bling factor.
1 stuk - US$ 16,11US$ 8,05
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.