Sale

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Sale

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

69 artikelen

Sorteer op:

After D is een uitgekiende formule met een combinatie van vitamines, aminozuren en mineralen die het herstel van je natuurlijke fysieke en mentale balans ondersteunt na het gebruik van drugs.

Niet beschikbaar in jouw land

De Alivi8 is een kleine draagbare vaporizer pijp met een uniek koel systeem waarmee de damp altijd op een aangename temperatuur blijft. Het moet met een aparte vlam verhit worden…
Chiazaad - krachtvoer in een piepklein zaadje. Chiazaad heeft een zeer hoog gehalte aan omega 3- en omega 6-vetzuren. Deze essentiŽle vetzuren kan het lichaam niet zelf maken en zit…

Niet beschikbaar in jouw land

Tarwegraspoeder - wonder van de natuur. Tarwegras bevat 90% van alle vitaminen en mineralen die een mens dagelijks nodig heeft. Eťn dosis tarwegras per dag staat gelijk aan een kilo…
100 g - US$ 9,17US$ 7,33
Gojibessen, soms ook wolfsbessen genoemd, zijn misschien wel de meest voedzame vruchten op aarde. Ze zijn een rijke bron aan caroteninen en bevatten 500 keer meer vitamine C dan sinaasappels.

Niet beschikbaar in jouw land

Blauwe lotus werkt zowel verdovend als euforisch, en mild hallucinogeen bij hogere doseringen. De gangbare dosering van de tinctuur is twee maal daags 6 tot 10 druppels in wat sap,…

Niet beschikbaar in jouw land

De Boundless CF Vaporizer beschikt over een krachtig (80W) verwarmingselement en is in slechts 20 seconden op de gewenste temperatuur.
1 stuk - US$ 163,11US$ 138,64
Deze halfhoge, niet te dichte plant is de perfecte combinatie van een goede opbrengst en een uitstekende kwaliteit. Rokers die weten en telen, kiezen deze plant om de combinatie van…

Niet beschikbaar in jouw land

Zelfs klassiekers hebben af en toe een update nodig. De Crafty is in wezen hetzelfde gebleven maar beschikt nu over een 20% langere batterijduur. Zet je schrap voor nieuwe vaperecords!

2017 new model - US$ 376,80US$ 352,78
Dit herbal powershot tinctuur bevat damiana (Turnera diffusa) extract 50x, een puur natuurlijk afrodisiacum dat ook een subtiele high geeft.

Niet beschikbaar in jouw land

2.4 ohm extract cartridge geschikt voor alle Omicron en O-Phos modellen. De roestvrijstalen cartridge is ontworpen voor oliŽn en extracten. Een volle cartridge geeft meer dan 400 hits.
1 stuk - US$ 15,17US$ 9,10
Een spiksplinternieuw Firefly deksel met kwartskristallen venster. Vervang een beschadigd deksel of bestel een extra exemplaar om een andere kleur te kunnen kiezen wanneer je daar zin in hebt.
Rood - US$ 37,93US$ 22,76
Gestabiliseerde multi-hybride resulterend uit een kruising van hoge kwaliteits genetica. De uitzonderlijke Flo moeder is gekruist met een White Widow voor een intens aroma en buitengewone harsproductie.

Niet beschikbaar in jouw land

Een set van twee oplaadbare lithium batterijen (3,2 V) en een Quick Charger oplaadstation. Hiermee hoeft je FlashVAPE nooit meer zonder stroom te zitten.
1 stuk - US$ 35,34US$ 21,20
Twee oplaadbare 3,2 V Lithium-Ion batterijen voor de standaard FlashVAPE vaporizer.
1 set - US$ 23,96US$ 16,88
Een van de ergste dingen die je kan overkomen met een draagbare vaporizer is zonder stroom komen te zitten. Met deze 3,2 V oplader kun je je voorbereiden op zo'n…
1 stuk - US$ 16,37US$ 9,82
Wanneer je FlashVAPE STAGE-2 batterij bijna leeg is, dan kun je met behulp van deze 3,7 V oplader snel weer verder met verdampen. Batterijen niet inbegrepen.
1 stuk - US$ 16,37US$ 9,82
Glas is een leuk materiaal maar het heeft helaas de neiging om het af te leggen tegen zwaartekracht. Met dit setje van 5 glazen mondstukjes voor de FlashVAPE ben je…
1 piece - US$ 16,37US$ 9,80
De FlashVAPE waterpijp adapter accessoire tovert je FlashVAPE om tot een pijpvaporizer van wereldklasse!
1 stuk - US$ 24,02US$ 14,41
Wetenschap zal nooit meer hetzelfde zijn. Met de machtige FlowerMate iHit zul je de limieten van de high kunnen verkennen. Een 10 in Hogere Blowkunde lijkt onontkoombaar.
1 stuk - US$ 378,06US$ 251,62
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.