KlantenserviceKoop meer, betaal minder bij Azarius

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Koop meer, betaal minder bij Azarius

Menu tonen Menu verbergen

Bij Azarius zijn we blij met elke klant. Het wordt natuurlijk echte liefde als je veel producten koopt. Dat vraagt om een mooi gebaar van onze kant: koop meer, betaal minder. Wanneer je meerdere aantallen van een product aanschaft, betaal je minder per stuk.

Hoe werken de kortingen?

Moet ik die kortingen zelf berekenen? Natuurlijk niet! Op de productpagina vind je aan de rechterkant een knop Kortingen:

quantity discounts step 1

Als de knop aanwezig is kun je er op klikken waarna het volgende menu verschijnt:

quantity discounts step 2

Kijk aan! Een lijst met vier mogelijke hoeveelheden en de daarbij horende prijs met het percentage dat je bespaart. Bestel gewoon het aantal dat je wilt en de prijs wordt automatisch aangepast.

Welke producten hebben kortingen?

Het ligt aan het type product of de categorie, maar we bieden drie tot vier kortingen op bijna alle kruiden, zaden (inclusief wietzaden), kweeksets en sporenspuiten. Bongs en grinders hebben waarschijnlijk geen kortingen, omdat we denken dat mensen niet zo vaak drie bongs in een keer bestellen.

Vragen?

Duidelijk zaak niet? Bestel een groter aantal, betaal een lagere prijs per stuk. Probeer het eens uit en anders is er nog onze magische FAQ die al je vragen zal beantwoorden (met uitzondering van de zin van het leven en hulp bij invullen van de lotto.)

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.