Klantenservice

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Menu tonen Menu verbergen

BELANGRIJK:

Wij kunnen uw bestelling binnen 24 uur na ontvangst van de betaling versturen. Onze klantenservice heeft nog steeds te maken met een achterstand in het beantwoorden van emails, maar is goed op weg om de reactietijd tot een minimum te beperken. Het kan echter enkele dagen duren om uw vragen te beantwoorden. Als gevolg van de huidige COVID-19 pandemie kunnen onze vervoerders en postdiensten ook vertraging oplopen bij de levering van uw pakket.

We willen ons verontschuldigen voor het ongemak dat dit kan veroorzaken en om u te verzekeren dat we alles in het werk zullen stellen om uw vragen tijdig te beantwoorden. Ook willen wij u bij voorbaat bedanken voor uw geduld en begrip. Blijf veilig, blijf gezond en blijf zoveel mogelijk binnen.

De meeste klanten vinden de antwoorden op hun vragen in de korte FAQ hieronder.

Je kunt ook onze uitgebreide Frequently Asked Questions en onze Product Encyclopedie raadplegen. Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, helpen wij je graag.

Meer informatie

Verzending & Retouren

Vragen?

Ons beleid

Betalingen

Zakelijk

Contact met onze Klantenservice

Contact met onze Klantenservice

Via het contactformulier

Je email wordt beantwoord door een mens van vlees en bloed (geen computer!) op de afdeling Customer Service. Wij streven ernaar om alle emails binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag - vrijdag van 10:00 - 14:00
T + 31 (0)20 489 79 14

Azarius hoofdkantoor

Postbus 3458
1001 AG Amsterdam
Nederland

BTW-nummer: NL813268655B01
KvK Amsterdam: 34116510

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.