OutletGanesh Spirit (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Bij elke zadenbestelling krijg je nu 2 gratis zaadjes | Shop wietzaden | Nu in de aanbieding: Barney's Farm zaden

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Ganesh Spirit (Sweet Seeds) gefeminiseerd

3 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Dit product verkopen we niet meer.

Productinformatie

Deze kort bloeiende Indica/Sativa hybride is afkomstig van een zeer stabiele elite Sativa kloon uit de noordelijke bergen van India. Dit gebied behoort tot de gebieden waar diverse cannabis variŽteiten hun oorsprong vinden. Deze 'bergsativa's' zijn compact van structuur met vele vertakkingen, te vergelijken met Indica varianten. Door de lage temperaturen en de hoogte beschikken deze planten over uiterst psychoactieve hars, dat zich bevind in de stevige toppen. Deze bergplanten bloeien stukken sneller dan de meeste overige Sativa's.

Sweet Seeds heeft deze Sativa uit het noorden van India gekruist met een van hun zoete en aromatische Indica's, waaruit een krachtige, goedopbrengende hybride is onstaan die zeer psychoactief kan zijn. De planten verspreiden een zoet, fruitig en kruidig aroma.

De smaak is intens, met frisse, citrusachtige noten. Tijdens de bloeiperiode produceert deze plant met hars beladen, aromatische toppen. De Indica genen hebben duidelijk hun invloed op de vorm van de trichomen, die dikker zijn en nog meer hars weten te produceren. Ook is de Indica inbreng duidelijk te herkennen aan geur, bloeitijd en de afstand tussen de internoden.

Ganesh Spirit is een uiterst psychoactieve en uitgebalanceerde plant; fantasierijk, helder, en ontspannend tegelijk.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Ganesh Spirit (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Willysweed 2013-10-19

Groeit als een tierelier. Nu [19 okt.] 3 meter hoog. Ik heb de plant/boom gefimd anders was ie wel 3,5 meter of nog meer. Maar, de topjes blijven erg klein en volgens mij duurt het nog wel even voordat ie klaar is. Volgens mij is ie niet echt geschikt voor…

Groeit als een tierelier. Nu [19 okt.] 3 meter hoog. Ik heb de plant/boom gefimd anders was ie wel 3,5 meter of nog meer. Maar, de topjes blijven erg klein en volgens mij duurt het nog wel even voordat ie klaar is. Volgens mij is ie niet echt geschikt voor ons buitenklimaat. Ik heb de Jack Herer en de mountain kush geoogst want de schimmel lag/ligt op de loer met de regen en mist van dit moment. De cheese gaat volgende week de grond uit.

Groet en succes !

Lees verder Toon minder

Jeroen 2009-10-01

Goed zaad, het zijn er maar 3, maar 5 dagen na aankomst al 3 snelgroeiende planten.

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.