OutletMix Pack Cream Caramel (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Mix Pack Cream Caramel (Sweet Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Dit product verkopen we niet meer.

Productinformatie

Deze verzamelverpakking van Sweet Seeds bevat 4 variŽteiten van Creamy gefeminiseerde zaadjes: Cream Caramel Original, Cream Caramel F1 Fast Versie, Cream Caramel Auto and Black Cream. Er zitten twee van elk in, dus in totaal 8 zaadjes.

Inhoud Mix Pack Cream Caramel:

  • 2x Cream Caramel
  • 2x Cream Caramel F1 Fast Versie
  • 2x Cream Caramel Auto
  • 2x Black Cream

Cream Caramel:

Een synthetische variŽteit (S.V.), resulterend uit een driewegs F1 van de beste Indica's uit de stal van Sweet Seeds, BlueBlack x Maple Leaf India x White Rhino. De smaak is intens en zoet als caramel, en door de inbreng van de blueblack genen een vleugje aards.

Cream Caramel F1 Fast Versie:

Deze versie van Cream Caramel laat een krachtige hybride zien dat veranderd in een plant met de gebruikelijke structuur van voornamelijk Indica. Het heeft een uitstekende homogeniteit onder alle nakomelingen. Het aroma is erg zoet en doet denken aan caramel met aardetinten en kleuren, geerfd van de Blue genetica, dat ingrijpt in de kruisingen van de originele Cream Caramel.

Cream Caramel Auto:

Haar smaak is intens en zoet als karamel. Indica variant die tevens lichtelijk naar aarde smaakt, wat komt door de aanwezige Blueback genetica. Doorgaans een favoriet bij klanten die om medische redenen kopen, aangezien het THC en CBD gehalte hoog genoeg is om een narcotische en fysieke high te geven. Ze bloeit snel en produceert dichte toppen met ruime hoeveelheden hars.

Black Cream:

Dit is het resultaat van de kruising tussen Cream Caramel en Pakistaanse Kush. De plant ziet er uit als een Indica, met kleine zijtakken en compacte buds. Deze strain produceert veel hars. De aroma is zeer zoet en fruitig, met wat earthy tonen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Mix Pack Cream Caramel (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.