Outlet

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

AZARIUS OUTLET | OP=OP | 20-80% KORTING

65 artikelen

Sorteer op:

Vapen bij het zwembad is ontspannend maar niet zonder risico. Deze huls beschermt je geliefde AirVape Xs tegen duikende maniakken en onverwachte regenbuien.
1 stuk - US$ 22,74US$ 11,08
Maak je AirVape Xs nog veelzijdiger met deze speciaal ontworpen waxhouder. Verdamp je wasachtige oliŽn en concentraten nu waar je maar wilt.
1 stuk - US$ 16,91US$ 11,08
Een set van vijf extra mondstukken voor de Alfa draagbare vaporizer van Goboof.
1 stuk - US$ 11,08US$ 6,65
De veiligste manier om je Arizer Air vaporizer te vervoeren is met deze op maat gemaakte en ijzersterke VapeCase koffer.
Een ijzersterke en luchtdichte koffer speciaal ontwikkeld om de Ascent vaporizer veilig mee te kunnen nemen op reis. Met extra ruimte voor je accessoires.
Zwarte case, zwart… - US$ 46,06US$ 22,74
De Cannalope Kush heeft de kracht van de OG Kush met de vroege bloeitijd en de hoge opbrengst van de Cannalope Haze. Dit is een zeer sterke Sativa die de…

Niet beschikbaar in jouw land

Dit is een kruising tussen twee beroemde winnaars, LA Confidential en OG Kush. Ze kan na 8 - 9 weken geoogst worden en heeft dekentjes van kristal. Perfecte combinatie van…

Niet beschikbaar in jouw land

De originele, hervulbare Clipper aansteker met het logo van de iconische Amsterdamse coffeeshop The Bulldog.
Black - US$ 1,75US$ 0,87
DJ's Gold verhoogt ongetwijfeld je auditieve vermogens terwijl je platen draait. Daarnaast is het Kush monster met een grote opbrengst en heel veel smaak.

Niet beschikbaar in jouw land

Kwekers van hoogwaardige hars stop met zoeken. Auto El Fuego is speciaal gemaakt voor harsrijke oogsten. Pas op voor plakkerige vingers!

Niet beschikbaar in jouw land

Deze Exodus Kush is de kruising waar lang naar is uitgekeken. Twee unieke smaken versmelten in deze uitmuntende hybride.

Niet beschikbaar in jouw land

Een spiksplinternieuw Firefly deksel met kwartskristallen venster. Vervang een beschadigd deksel of bestel een extra exemplaar om een andere kleur te kunnen kiezen wanneer je daar zin in hebt.
Rood - US$ 34,98US$ 11,66
Florida Gold brengt Florida OG naar een hoger plan dankzij een kruising met Jew Gold. Voor velen een toekomstige cupwinnaar.

Niet beschikbaar in jouw land

Je buren zullen denken dat je citroenbomen kweekt dankzij het vrijgevige Florida Lemons.

Niet beschikbaar in jouw land

Florida OG van DNA Genetics is een te gekke allround soort die soms Crippy of Ocean Grown wordt genoemd. De klassieke OG.

Niet beschikbaar in jouw land

Vervangende kamerwand van borosilicaatglas voor de Flowermate Swift Pro.
1 stuk - US$ 5,25US$ 2,10
Een vervangend mondstuk voor de FlowerMate Swift Pro.

Verpakking van 5 mondstukgaasjes voor de FlowerMate Swift Pro.

1 stuk - US$ 2,92US$ 1,46
Bewaar je FlowerMate V5.0 vaporizer in deze luchtdichte en ijzersterke koffer die er speciaal voor is ontwikkeld. Er is ook nog extra ruimte voor je accessoires en eventuele stashbox.
Zwarte case, zwart… - US$ 46,06US$ 22,74
Forest Dream produceert dichte toppen en bloeit doorgaans al na 8 weken. Ben je op zoek naar een gemakkelijk te kweken Sativa met uitstekende oogsten en een activerende high, dan…

Niet beschikbaar in jouw land

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.