BlogGratis cannabiszaden

Order fulfilment may be delayed. Please read the following statement. Opening hours of our offline store are Mon-Sat 11:00 - 18:00

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Gratis cannabiszaden

02-02-2020

Ontvang gratis cannabiszaden bij Azarius!

Azarius is al lange tijd een grote naam in de wietzaden industrie, en we hechten veel waarde aan onze reputatie als hoogwaardige leverancier van betaalbare, top-of-the-line cannabiszaden. Azarius koopt alleen van betrouwbare, gecertificeerde en gevestigde zadenbedrijven die door de jaren heen hun waarde en betrouwbaarheid bewezen hebben. Op dit moment bevat onze zadencollectie de beste zaden van meer dan 25 zadenbanken. Je wilt immers het beste van alle werelden, zeker als het om wiet gaat. En nu we het er toch over hebben, groetjes van onze vrienden van Green House, Sensi Seeds, Dutch Passion, Barney’s Farm, Humboldt Seeds en Dinafem.

Je weet dus al dat de zaden die je eerder bij ons hebt besteld superfijn zijn. Maar we willen je vooral aanmoedigen om ook nieuwe soorten te proberen, en daarom hebben we besloten om gratis wietzaden weg te geven. Je leest het goed, gratis en voor niets. Want je krijgt nu tijdelijk gratis cannabiszaden bovenop de zaden die je via onze website bestelt.

Wat te doen met je gratis wietzaden?

Maar dat is nog niet alles. Bij Azarius vinden we het belangrijk dat je alles weet over hoe je je nieuwe babies gaat opvoeden tot volwaardige, productieve planten. Wij hebben de zaden die het beste bij je passen, of je nu in je eigen huis kweekt, aan urban farming doet of je eigen stukje land hebt. Ben je een beginner en sta je te trappelen om meer te weten te komen over de basis van het kweken? Lees dan zeker meer over het verschil tussen gefeminiseerde en reguliere wietzaden .

Cannabiszaden kopen bij Azarius was nog nooit zo makkelijk. Nu kan je onze handige filters gebruiken om snel een selectie te maken van de zaden die het best bij je wensen aansluiten. Om je op weg te helpen hebben we handige informatie over de verschillende zoekcriteria  die je kan hanteren samengevat. Nadat je je wietzaden gekozen hebt, krijg je je gratis zaden in een aparte verpakking en dan wil je vast meer informatie over hoe je hun potentieel het beste kan benutten. Als je op zoek bent naar een manier om ze organisch te kweken kan je onze kweekgids raadplegen die stap voor stap uitlegt hoe je natuurlijke technieken om de zaden te laten ontkiemen kan toepassen.

Het is de tijd van het jaar om te grasduinen, keuzes te maken, je kennis over kweekmethodes  bij te spijkeren want voor je het weet is het tijd om te gaan planten. Veel plezier met je speurtocht!Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.