BlogWat is Jetpackkratom?

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Wat is Jetpackkratom?

04-12-2018 - 2 Reacties

Kratom: een kort overzicht

Zoals de meeste kratomsoorten, wordt Jetpackkratom gewonnen uit de bladeren van de Mitragyna Speciose plant, die van nature voorkomt in Thailland, Indonesië en Maleisië. Kratom heeft een complex moleculair profiel, met meer dan 40 alkaloïden die in twee categorieën te verdelen zijn: Mitragynine en 7-hydroxymitragynine.

Mitragynine wordt geassocieerd met de stimulerende effecten van kratom, 7-hydroxymitragynine meer met een verdovend effect. Hoewel de effecten natuurlijk afhankelijk zijn van de geconsumeerde dosis, varieert de kracht van deze bestanddelen aanzienlijk, afhankelijk van de omstandigheden in de regio van herkomst, het moment van oogsten en de droogtijd. Voor het ras Bali (een van de mildste soorten) is de aanbevolen dosis bijvoorbeeld tussen de 5 en 10 gram, terwijl die voor Maeng Da (een veel sterkere soort) maar 1 tot 2 gram is. Alle kratomsoorten bevatten mitragynine, maar in verschillende hoeveelheden. Mitragynine is bekend als een opioïde agonist, wat betekent dat het bindt met ‘Delta’ opioïdereceptoren in de hersenen, in tegenstelling tot veel opioïden die meestal inwerken op de ‘Mu’ opioïdereceptoren. Bij hogere doses kan mitragynine echter ook de ‘Mu’ receptoren stimuleren. Dit verklaart waarschijnlijk waarom gebruikers kratom vaak stimulerend vinden in lage doses, maar juist verdovend vinden in hoge doses.

Exosphere en Gold

Wat speciaal is aan Jetpackkratom is het bijzonder hoge percentage mitragynine. Waar het percentage Mitragynine bij de meeste kratomproducten rond de 4 procent ligt, ligt het bij het product Jetpackkratom  Exosphere rond de 45%. Maar daar houdt het nog niet op! De luitjes bij Jetpackkratom hebben ook een puur extract van mitragynine gemaakt, zonder andere alkaloïden, waardoor de stimulerende effecten van kratom worden geïsoleerd. Dit maakt het ideaal voor de gebruikers die op zoek zijn naar een energieboost. Dit pure extract komt in de vorm van capsules die 80mg pure mitragynine bevatten, en een extract in poedervorm dat 80% mitragynine bevat. Dit product -bejubeld met de naam Jetpackkratrom Gold- is zo sterk, dat 1 extract overeenkomt met 70 gram kratombladeren. Jetpackkratomproducten zijn echt iets uitzonderlijks: een krachtig extract gemaakt in Amsterdam en duurzaam geteeld in Thailand (dat betekent dat de bomen niet gekapt worden nadat de bladeren worden geoogst!).

Dus… waar wacht je nog op? Ontdek Jetpackkratom Exosphere en Gold in capsule-, poeder- of vloeibare vorm en ontdek alle mogelijkheden van de Jetpackkratom experience.

Foto: afkomstig van de Jetpackkratom-boerderij in Zuidoost-Azië.Reacties

  • Fly 05-12-2018 15:03:11

    the link to the sample is not working :(

  • Fly 05-12-2018 15:12:01

    the link to the sample is not working :(


Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.