BlogDe premiŤre van de Azarius x Mossy Giant samenwerking

Op dit moment heeft onze klantenservice het superdruk. Hierdoor kan het zijn dat we je bericht iets later dan gewoonlijk beantwoorden. Maar we beloven dat we zo snel mogelijk reageren!

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

De premiŤre van de Azarius x Mossy Giant samenwerking

07-05-2018 - 0 Reacties

Ons tweede deel van de High Inspired-collectie is er! Illustrator en grafisch ontwerper Mossy Giant, afkomstig uit Amsterdam, droeg de zorg voor een speels, op peyote geïnspireerd t-shirt.

T-shirt Mossy Giant


Mossy’s stijl

De Lophophora williamsii, beter bekend als peyote, is een psychedelische cactus. En als er iets is waar Mossy van houdt, zijn dat wel zulke magische planten! Natuur, de mens, dieren en machines zijn terugkerende thema’s in zijn werk, dat is doorspekt van tovenaarachtige hippies en goedgemutste beren in een bosrijke setting op in onbruik geraakte voertuigen. Zijn bomen met gezicht en planten met bewustzijn lijken zo uit een wonderlijk sprookje gestapt. Heb jij Mossy en zijn karakteristieke stijl herkend van de Exotic Seed verpakking die hij heeft ontworpen?

Het t-shirt is gemaakt van 100% biologisch katoen en doet daarmee eer aan het doel en de producten van Azarius.

Bekijk meer van Mossy Giant op zijn website en Instagram.


Voor onze vorige samenwerking ontwierp kunstenaar Sjem Bakkus een opdruk voor een t-shirt in twee kleuren en een handige draagtas!  Reacties

Nog geen reacties. Waar wacht je op? Ieder bericht telt. Juist nu.


Reageer

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.