BlogMysterie opgelost: deze 5 vaporizers maken van je hasj zachte damp

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Mysterie opgelost: deze 5 vaporizers maken van je hasj zachte damp

01-11-2017 - 6 Reacties

Hasj, met zijn mysterieuze imago, heeft een een speciale plek in de cannabiscultuur. Toch zijn de meeste vaporizers tegenwoordig vooral gericht op gewone wiet of het steeds groter wordende segment van concentraten en oliën. Wat blijft er dan over voor die goede oude hasjiesj?

Deze 5 vaporizers zijn het meest geschikt voor hasj

Niet alle vaporizers zijn geschikt voor hasj. Sterker nog, het donkerbruine materiaal kan zelfs de beste kruidenvaporizer ruïneren. Laat je dus altijd goed informeren over de mogelijkheden voor het verdampen van hasj, wanneer je een vaporizer koopt. 
Onderstaande vaporizers zijn in elk geval een goede keuze.
 

1 Alle VapCap-modellen

DynaVap is het merk dat onder andere met de VapCap M de voordelige vlam-vaporizer nieuw elan heeft gegeven. Een van de minder bekende eigenschappen van de VapCap is zijn vermogen om hasj te vapen. Plaats gewoon een beetje hasj in de dop, draai de VapCap rond een vlam en wacht op die klik. Nieuwe smaaksensaties zullen voor pretoogjes zorgen. Het klassieke model is een hit, maar vergeet niet dat alle VapCap en OmniVap modellen kunnen worden gebruikt voor hasj. 

Bestel een VapCap vaporizer

2 Flip Brick

Sticky Brick is een nieuwe speler op het gebied van vlamdampen. Hun vaporizers hebben een mooie ambachtelijke uitstraling en zijn voorzien van een geweldig design. De Flip Brick is gericht op gebruik met een watertool, maar heeft ook een geheime functie: hij kan zonder problemen overweg met hasj. Het is bijna wiskunde: hasj + watertool = één zalige high. Dat is een 10 in Hogere Stonerkunde.

Koop een Flip Brick vape

3 Vaponic Plus

Vaponic is een echte pionier. Hun originele Vaponic model bracht de vlam-vaporizer naar een hoger niveau toen het voornamelijk een vreemd idee leek. Deze betaalbare vaporizer is met de hand gemaakt zonder compromissen op het gebied van functionaliteit. Dus je bent binnen de korste keren heerlijk high. Zorg voor een goede stormaansteker en een mooi stukje kruimelige hasj en geniet van de trip.

Bekijk de Vaponic Plus

4 Storm

De Storm is een penvormige vaporizer die al lang geleden de status van klassieker heeft bereikt. Hij heeft het schijnbaar allemaal: handig, betaalbaar, gebruiksvriendelijk en multifunctioneel. "Echt multifunctioneel?", denk je nu. Ja, de Storm is inderdaad in staat om hasj te vapen. Het enige wat je nodig hebt is de harscapsule. Deze is speciaal voor de Storm gemaakt zodat de capsule perfect past. Kruimel je hasj in de capsule, stel de hoogste temperatuurinstelling in en je kent de rest van het verhaal.

Koop een Storm vaporizer

5 Solo en Solo II

De Arizer Solo is een andere klassieker die onlangs een langverwacht vervolg kreeg, genaamd, ja, Solo II. De Solo's zijn zeer veelzijdige vaporizers die gecombineerd kunnen worden met allerlei add-ons en watertools. Helaas hebben de Solo's geen speciale capsule voor gebruik met hasj. Maar dat betekent niet dat je hun kracht niet kunt gebruiken voor je favoriete materiaal. De kunst is om een stukje ongebleekt katoen in de kamer te steken. Op dit bedje plaats je de hasj. Sluit de vaporizer, verwarm en voel je behoorlijk handig.

Bestel een Arizer Solo

Dit is nog maar het begin, bestudeer alvast de coffeshopmenu's of maak een uitstapje naar bepaalde bergachtige gebieden voor mooie plakken hasj. Binnenkort gaan we met behulp van een echte specialist uitgebreid in op dit zeer belangrijke onderwerp.

Beeld: Anonume onder Creative Commons licentie 4.0Reacties

 • Cheeseplatter75 02-11-2017 00:31:55

  Mooi lijstje. Precies de info die ik zocht. Het was niet makkelijk om uit te zoeken welke vaporizer nou het beste is voor hash. Ik heb een Plenty desktop en Boundless CF maar niet goed genoeg voor hash, ondanks dat men zegt dat het wel lukt.

 • wazzie 07-11-2017 11:15:08

  Toch even een reactie op de Solo die jullie adviseren voor hasj.
  Deze vaporizer is mij uitermate slecht bevallen voor hasj, ik deed het ook met een ongebleekt watje en dat werkt gewoon niet.
  Het watje gaat dicht slippen en als het in contact komt met de bodem dan gaat het schroeien en das geen pretje voor je strot.
  Mijn tip is neem gebruik geen solo voor hasj, verder zal hij vast prima zijn.

 • idostuffhigh 21-11-2017 19:22:36

  Waarom staan de Solo en Solo II in deze lijst terwijl er ook nog bij staat dat ze geen capsules voor hash hebben maar waar je met een stuk ongebleekt katoen moet werken.
  De Mighty maakt korte metten met alles wat je erin stopt maar die staat hier niet tussen? Ik kan hash door wiet mixen en het dampt net zo goed. Ik kan er een blokje hash in leggen zonder iets en het dampt net zo goed. Ik kan een laagje vermalen hash op de bodem van de vulkamer leggen met het druppelkussentje erop en het dampt net zo goed.

 • leonius 09-05-2018 00:15:05

  like to vape

 • beard 11-09-2018 21:48:15

  Hi, I enquired a while ago about buying a vape for hash but the payment process was way too complicated, your bank details were not applicable to make a transfer so I gave up
  I really want to get a decent vape for hash and Vapcap seemed best for my needs
  Please help!!!

 • Animosity Mike 06-11-2018 19:13:49

  Unfortunately you can't spoke # in a DynaVap as suggested. In theory you can if you embedd it into some plant material or in hemp fibre but if you "place a little rock of hash in the tube, light and wait for that click" the hash will melt and mess up your vaporiser...


Reageer

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.