BlogVerruim je bewustzijn in Berlijn, op Altered Conference 2017

Dear customer, due to a disturbance in the space/time continuum we can't be reached by phone today. We should be back tomorrow.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Verruim je bewustzijn in Berlijn, op Altered Conference 2017

12-10-2017 - 0 Reacties

We willen jullie voorstellen aan een evenement waar wij bij Azarius superveel zin in hebben. Altered Conference is een internationale bijeenkomst die volledig in het teken staat van psychedelica. De conferentie vindt plaats in de coolste stad van Europa (en daarmee bedoelen we niet Amsterdam, maar Berlijn).

Op Altered Conference worden meer dan dertig lezingen en workshops gegeven, allemaal door pioniers en experts op het gebied van psychedelica, waaronder schrijver en onderzoeker David Luke, MAPS podcaster Zach Leary en microsoding-expert James Fadiman - namen waarvan ons hart een sprongetje maakt. Er zullen heel veel interessante onderwerpen worden besproken, bijvoorbeeld psychedelische therapie, ayahuasca en plantmedicijnen, modern sjamanisme en het nieuwste onderzoek naar microdosing. Het complete programma is hier te vinden.

Altered Conference 23017 banner

Altered states, crisis and opportunity

Net zoals de vorige editie in 2016, heeft Altered Conference 2017 een centraal thema. Het thema van dit jaar is: Altered States, Crisis, and Opportunity. De problemen waar we op dit moment mee te maken hebben – zoals de politieke situatie, de opwarming van de aarde en de digitale ontwikkelingen waardoor we altijd ‘hyperconnected’ zijn – maken dit onderwerp nu relevanter dan ooit. In tijden van crisis, of dit nou op persoonlijk of maatschappelijk niveau is, kunnen we psychedelica als hulpmiddel om de situatie te onderzoeken, maar ook als een bron van genezing inzetten.

Altered Conference wordt afgesloten met een leuke afterparty. En we weten allemaal hoe episch feesten in Berlijn is. Wil je meer leren over psychedelica, nieuwe ervaringen opdoen en kennismaken met interessante mensen? Dan moet je er zeker bij zijn.

Zie je in Berlijn?

De conferentie vindt plaats van 3 tot 4 november in het Essentis BioHotel in Berlijn. Tickets voor het evenement zijn te koop via deze link. Azarius is een van de sponsors van het evenement, dus wij zijn er zeker bij – zien we je in Berlijn?Reacties

Nog geen reacties. Waar wacht je op? Ieder bericht telt. Juist nu.


Reageer

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.