BlogDe 3 beste videogames om stoned te spelen

Onze Summer Sale is dit jaar met meer dan 300 producten vetter dan ooit!

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

De 3 beste videogames om stoned te spelen

10-08-2017 - 8 Reacties

Cannabis en videogames - een gelukkig huwelijk. Ze gaan hand in hand en veel gamers zweren dat ze stoned beter presteren. Maar dat hoeft niet de enige reden te zijn om te smoken tijdens het gamen.

Als je stoned bent, kun je ergens helemaal in opgaan. Games zijn daar het allerbeste voorbeeld van. Er is niets leukers dan nog dieper in de wereld van een game te duiken en het gevoel te hebben alsof je echt in het spel zit. Gegarandeerd urenlang speelplezier, omringd door dikke wolken rook.

De hoogste tijd dus om een lijstje samen te stellen met de beste games om stoned te spelen. Hieronder vind je mijn persoonlijke top drie. Omdat het om een persoonlijke lijst gaat, kun je er natuurlijk een andere mening op nahouden. Dat is prima. Voel je vrij om in de reacties jouw persoonlijke top samen te stellen!

Mario Kart Switch

Mario Kart

Welke versie van Mario Kart je ook speelt, deze game is absoluut een topper om stoned te spelen; zeker als je tegen vrienden speelt. Nu ik erover schrijf en terugdenk aan de tientallen uren die ik heb versleten door stoned tegen vrienden te racen, word ik gelijk nostalgisch.

Er is niets bevredigender dan je vrienden te slim af te zijn door tijdens het racen even snel achterom te kijken en sneaky een banaantje precies zo neer te leggen dat de ander hem niet meer kan ontwijken. Natuurlijk zijn er naast de klassieke banaan nog veel meer methodes om elkaar het leven zuur te maken.

Winnen is leuk, maar bij Mario Kart zijn het vooral dit soort acties die je een heuse lachbui bezorgen. Zelfs als jij de ontvanger van dat banaantje bent, je nog wat schilden op je dak krijgt en je uiteindelijk laatste staat, weet Mario Kart een glimlach op je gezicht toveren. Het blijft immers maar een spelletje, en dit spel is een van de geniaalste games ooit als je stoned bent.

GTA San Andreas

Grand Theft Auto

Als je zin hebt in wat meer actie en graag de crimineel uithangt, dan is GTA een uitstekende keuze. Inmiddels zijn er maar liefst vijf titels in deze franchise, en ze zijn allemaal vet. De vrijheid die je in de game hebt, heeft daar een hoop mee te maken.

Te stoned om opdrachten te volgen? Jat gewoon ergens een auto en tour wat rond om van de omgeving te genieten. Heb je er genoeg van? Rijd dan over wat mensen heen, pak een wapen op en richt een bloedbad aan. Komt de politie? Geen probleem, binnen no-time ben jij ze te slim af.

Steel opnieuw een auto, om voor je het weet in een intense achtervolgingsscŤne te belanden. Helaas rijd je uiteindelijk je auto kapot tegen een muur die je niet aan zag komen, omdat je net een hijs nam. Shit, dat was niet de bedoeling.

De mogelijkheden zijn haast eindeloos en je kunt doen waar je zin in hebt. Wat wil je nog meer als je stoned bent?

FIFA 2017 gameplay

FIFA

Toegegeven, je moet wel een beetje van voetbal houden om van deze game te genieten. Stoned voetballen is in het echte leven in ieder geval niet aan te raden, maar op de spelcomputer is het een geweldige ervaring.

Een prachtig goal scoren voelt zoveel beter als je stoned bent. Net zoals goed getimede slidings maken zonder een kaart te krijgen. Om maar niet te spreken over alle trucjes die je uit kunt voeren. De verbazing is groot als je zomaar ergens op drukt en je toch een mooie actie uithaalt. Maar dat zal wel zijn omdat je stoned bent, toch?

Uiteraard is het net zoals bij Mario Kart het leukste om tegen vrienden te spelen. En als je helemaal Ďin the zoneí zit, ben je onoverwinnelijk. Totdat je het volgende potje net iets te stoned bent en genadeloos in wordt gemaakt. Oeps.

Wat is jouw top 3?

Het was zeker niet makkelijk om deze lijst samen te stellen. Vooraf had ik zoín vijftien games opgeschreven, maar ik moest toch een keuze maken. Een aantal van mijn favorieten hebben het daarom uiteindelijk niet gehaald. Heb jij een betere lijst? Laat het weten! Ik ben benieuwd.

Auteur: JorisReacties

 • Saib 14-08-2017 17:31:22

  1. Overwatch/ League of Legends this two gigantic online battle games. Being high just makes me more unpredictable, always have some cool ideas to how outplay opponents.
  2. Diablo 3 - just hack and slash, what's not fun in it? :D
  3. Tekken - when I started smoking weed that was the game that me and my friends were playing at my friends house, after huge bong hit (it was way too much for me at that time), grab a pad and play some tekken 5 on PS2. Good times.

 • OutlawTorn 17-08-2017 10:40:37

  1. Crash Bandicoot
  2. WWF Smack Down 2
  3. Gex

 • michallides 17-08-2017 14:44:50

  Tony Hawk's Pro Skater HD.... couch, bong, controller, Tony with some nice soundtrack :P

 • That70sman 18-08-2017 22:00:02

  1 Metal Gear Solid - Phantom Pain
  2 Just Cause
  3 Borderlands

 • MRofnoobs 25-08-2017 14:00:08

  er zijn echt ontiegelijk veel goede games om te spelen bij een lekker baapje, maar mijn favoriete zijn:
  Dark souls II
  Rayman origins
  The elder scrolls IV en V (oblivion en skyrim)
  Halo reach

 • Timbyo 25-08-2017 22:59:01

  Nhl 17

 • Tommy 27-08-2017 01:39:53

  I'm interested in morning glory seeds

 • djingopo 24-11-2017 17:51:19

  1 Age of empires II on Lan


Reageer

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.