BlogWiet verdampen: waarom is de temperatuur zo belangrijk?

Onze Summer Sale is dit jaar met meer dan 300 producten vetter dan ooit!

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Wiet verdampen: waarom is de temperatuur zo belangrijk?

07-08-2017 - 0 Reacties

Wanneer je een vaporizer-fanaat spreekt, zal deze je al snel vertellen wat zijn of haar favoriete temperatuur is op een vaporizer. Zij weten dat de temperatuur waar je wiet (of andere kruiden) mee verdampt essentieel is voor de ervaring die je zult hebben.

Wat voor soort high wil je?

Een van de belangrijkste redenen voor temperatuurregeling is dat je het effect kunt sturen. De meest gangbare temperaturen voor cannabis liggen tussen de 180 en 210įC. Over het algemeen produceren temperaturen onder 190įC meer een denk-high en boven 190įC een lichamelijke high.

temperatuur instelling vaporizer

Flavor Flave

De smaak van je kruiden wordt ook beÔnvloed door de gekozen temperatuur, dit is een van de beste redenen om te vapen. Anders dan bij roken is de smaak voller: heerlijk en puur. Als een goede wijn maar lekkerder, een beetje als de kick die je krijgt wanneer je aan een nieuw wietzakje ruikt in de coffeeshop. Als je kruiden te heet verdampt verbranden ze en houd je geen smaak over. Begin dus niet al te warm en verhoog langzaam de temperatuur.

Andere kruiden?

Vaporizers kunnen ook voor andere kruiden worden gebruikt! Ze hebben alleen een andere temperatuurinstelling nodig dan je vertrouwde wiet, gewoonlijk veel lager, van rond 100įC tot 175įC. Kruiden als kamille, valeriaan en blauwe lotus worden gebruikt vanwege hun kalmerende werking.

Kijk voor het complete temperatuurbereik en verdere informatie op onze encyclopedie-pagina Beste temperatuur voor het verdampen van kruiden.

Het goede nieuws is dat je alleen met experimenteren achter de temperatuur komt die het beste bij jouw high en smaak past. Dus doe je huiswerk en damp er op los!Reacties

Nog geen reacties. Waar wacht je op? Ieder bericht telt. Juist nu.


Reageer

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.